رييس پارك علم و فناوري خراسان در گفتگو با مدیریار گفت: وجود پاركهاي علم و فناوري براي جوانان نخبه و فارغالتحصيلان دانشگاهي يك ضرورت است زيرا، حدود 70 درصد فارغالتحصيلان براي كارآفريني و كسب و كار ايدهاي ندارند.
«سيد حسن علمالهدايي» در حاشيه برگزاري كارگاه آموزشي «تدوين و ويرايش برنامه كاري ويژه مديران مراکز رشد فناوري كشور» که در محل پارك علم و فناوري خراسان برگزار شد، اظهار داشت: اين كارگاه آموزشي با حضور 40 نفر از كارشناسان و مديران مراكز رشد پاركهاي فناري كشور با هدف آشنايي مديران با مباحث ويژه مديريت و آسيبشناسي برگزار شده است.
وي با اشاره به نياز جدي مديران به آموزشهاي كاربردي، افزود: با توجه به مقوله منابع استاني و كارشناسي در موسسات فناوري، تاكيد جدي بر آموزشهاي لازم براي ايجاد كسب و كار مبتني بر دانش مزيتهاي بومي و منطقهاي، توسعه و تعميم مراكز رشد فناوري- توسعه و نظارت و پيگيري براي رفع مشكلات و معرفي موسسات فناوري براي اعتقادسازي و خلاقيتها از مباحث ويژهاي است كه بايد در پارك مورد توجه قرار گيرد.
علمالهدايي با بيان اين كه اكثر كتب دانشگاهي ما كاربردي نيستند، تصريح كرد: اگر در مراكز دانشگاهي مراكزي براي پيادهسازي طرح و ايده كارآفريني وجود داشته باشد، قطعا درصد بيشتري از دانشجويان ميتوانند به صورت مستقل، طرح و برنامهاي براي ورود به انواع کسب و کار طرحريزي كنند.