به گزارش مدیریار؛ دکتر سید حسن علم الهدایی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دائمی مخترعین ایران با بیان این مطلب افزود: کانون مخترعین ایران مکانی است که تمام نهادهای علمی کشور و همچنین اساتید دانشگاه ها و جوانان خلاق می توانند با طرح ها و ایده های مبتکرانه به رشد و شکوفایی دست یابند.
وی در جمع مخترعان جوان افزود: تقویت جوانان در حوزه های پژوهش و فناوری کاهش آسیب های اجتماعی را در پی دارد اما گاهی هزینه هایی که به بحث های ناکارامد در دولت اختصاص داده می شود خلاف این امر است.
رئیس پارک علم و فناوری تصریح کرد: فاصله پژوهش و جوانان خلاق باید با پارک های علم و فناوری روز به روز کمتر شود و این ما هستیم که باید در جهت کاهش این فاصله و حمایت مخترعان از مشکلاتی که برای تولید و ثبت اختراع دارند بکاهیم.
رئیس کانون مخترعین ایران نیز در این حاشیه با بیان اینکه کانون نماینده 7هزار نفر از جوانان و نوجوانان ایرانی و غیر ایرانی است عنوان کرد: کانون یک مرکز غیر دولتی و عام المنفعه است که برای حمایت جوانان و تقویت انگیزه های خلاق بودجه کافی در اختیار ندارند و اعضای کانون برای اجرایی کردن ایده ها و طرح های خود هزینه بسیاری را محتمل می شوند.
سحر سپهر افزود: مخترعان در کانون برای تولید نمونه آزمایشگاهی یک اختراع و ثبت آن مراحل دشواری را باید طی کنند که کانون مخترعین با فضا و امکانات کم پاسخگوی آنها نیست.
وی تصریح کرد: بحث هایی که در کانون مخترعین مطرح می شود فقط در حد ایده نیستند و از فیلتر های زیادی عبور می کند تا به استانداردهای بین المللی برسد اما کانون نیاز به فضا و امکاناتی است که مخترعان آزمایشات لازم را در این مکان انجام دهند.
لازم به ذکر است: اختصاص فضایی به مخترعین جوان برای انجام فعالیت های خود در پارک علم و فناوری خراسان و همکاری های لازم پارک با کانون مخترعین از مواردی بود که در حاشیه این بازدید مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است: کانون مخترعین ایران با 547 گروه تخصصی در دو حوزه آموزش و پژوهش دارای 14 کمیته بدین شهر می باشد: کمیته برق ، کمیته معماری ، کمیته IT و ICT ، کمیته کشاورزی و منابع طبیعی ، کمیته مکانیک ، کمیته علوم انسانی ، کمیته پرورش ذهن و جسم ، کمیته مواد و متالوژی ، کمیته علوم پایه ، کمیته زیست فناوری علوم پایه پزشکی ، کمیته عمران، کمیته صنایع و مدیریت فناوری ، کمیته رباتیک و مکاترونیک ، و کمیته صنایع شیمیایی .