افاضات انتخاباتی و حنای بیرنگ آقای خاکستری!

 

افاضات جدید مرد خاکستری اصلاحات (آقای محمد موسوی خوئینی‌ها) در جمع دانشجویان حزب اسلامی کار، و طرح مجدد واژه ی کلیشه شده “انتخابات آزاد” نشان از هدفی برنامه ریزی شده جهت بازگرداندن افراد اصلی جریان فتنه به عرصه سیاسی کشور دارد.  وی در سخنان خود، ضمن دفاع از عملکرد میرحسین موسوی در فتنه انگیزی نه ماهه در کشور، معنای انتخابات آزاد را کاندیدا شدن امثال وی در انتخابات عنوان کرده است. امری که با زیر سؤال بردن تلویحی نقش شورای نگهبان در جریان انتخابات با “فرار به جلوی ایشان” آغاز گردیده است. حدود چهارسال پیش یعنی در آذر سال 88 وقایعی در کشور رخ داد که در عین تلخی و مذموم بودن، آثاری مثبت نیز برجای گذاشت. در جریان فتنه انتخاباتی سال88 اصل ولایت فقیه توسط عده ای افراد فریب خورده زیر سوال رفت و در عاشورای همان سال به حرمت این روز عظیم توهین شد اما کمی بعد، درست سه روز پس از این حادثه در نهم دی ماه مردم با حضوری گسترده در خیابان ها و اعلام برائت از سران فتنه از تبهکاری های سیاسی آنان اعلام بیزاری جسته و عدم حمایت و عدم مشروعیت سران فتنه را رسماً اعلام کردند. اما گویا با نزدیک شدن به سالروز همان وقایع و راهپیمایی 9دی افرادی پیدا شده اند که باردیگر ادعاهای آن روزهای سران فتنه را زنده کرده و دوباره مدعی تقلب در انتخابات دولت دهم شده اند. مرد خاکستری آن روزها که در پشت پرده فتنه حضور داشت امروز با ادعای خود مبنی بر اینکه در انتخابات تقلب رخ داده و هنوز هم لازم است تکلیف انتخابات چهارسال پیش را مشخص کنیم سعی در حق به جانب نشان دادن سران فتنه و بر کرسی نشاندن ادعاهای دروغین آن روزها را دارد. با نزدیک شدن به ایام انتخابات ریاست جمهوری برخی از آقایان قصد نامزدی ریاست جمهوری را دارند اما با این وجود هنوز هم به انتخابات ریاست جمهوری دولت دهم و حکم تنفیذ رهبری در این انتخابات معترض هستند و بلغور های انتخاباتی را از همین الان آغاز کرده اند. گویا عده ای هنوز هم در پی اجرای نقشه های شکست خورده آن سال هستند تا شاید این بار با همکاری مضاعف آمریکا و رژیم صهیونیستی و فریب دادن عده ای از کوته نظران بتوانند آبی را گل آلود کنند، راهی برای خود باز کنند و با ورود به ارکان تصمیم گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی اعتقادات بی اساس و ضد ارزشی خویش را مطرح و بر مردم تحمیل نمایند.
“انتخابات آزاد” مهمترین ‌واژه‌ ی تبلیغاتی است که این روزها برخی اصلاح طلبان رادیکال با ارائه مجدد آن به دنبال آغاز بازی جدید هستند؛ بازی‌ که همانند گذشته، درست در ایام آغاز تحرکات انتخاباتی صورت می‌گیرد و از طریق آن می‌کوشند با بحرانی جلوه دادن فضای کشور، خود را در نقش “منجی اصلاح گر کشور” معرفی کنند و با طرح موضوع انتخابات آزاد، عملاً بدون عذرخواهی و برائت جستن از رفتارهای گذشته، خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهند. اما سوال اینجاست که وقتی هنوز امثال آقای موسوی خوئینی ها با وجود آشکار شدن دروغ های سران فتنه دررابطه با انتخابات 88 بر مواضع خود تاکید دارند و حاضر نیستند اعلام برائت از فتنه را بپذیرند، چگونه می توانند صلاحیت هم سلفان خود را برای کاندیداتوری ریاست جمهوری این کشور و پیشبرد چهارساله سرنوشت سیاسی یک ملت به اثبات برسانند؟ آیا در جریان فتنه برخی از سران آن لب به اعتراف مبنی بر کذب ادعاهای خویش نگشودند؟ تاجایی که شاهد بودیم آقای خاتمی رسماً به دروغ بزرگ تقلب در انتخابات اعتراف کرد و پس از آن نیز جریان فتنه کم کم رو به سردی نهاد. اما هنوز هم برخی آقایان نمی توانند مخالفت علنی سران فتنه با نظام و ارزش های جمهوری اسلامی را بپذیرند و معتقدند چون خودشان جناب موسوی را به عنوان کاندیدا معرفی کردند پس نمی توانند از فتنه ای که همین شخص راه اندازی کرده اعلام بیزاری کنند. در آن سال میر حسین موسوی نیز مانند سایر کاندیداها با توجه به سابقه فعالیت های سیاسی خود و با نظر شورای نگهبان تایید شد، اما این بدان معنا نیست که اقدامات اشتباه و تئوری های نادرست وی که در جریان تبلیغات انتخاباتی و پس از برگزاری انتخابات و اعلام نتایج آن مطرح شد مورد تأیید باشد. در حقیقت وی با اطمینان از اینکه در این انتخابات پیروز میدان است  پیش آمد و پس از اینکه شکست خورد به سرعت مواضع اصلی خود را آشکار ساخت و با تهییج برخی از فریب خوردگان و افرادی که به وی رأی داده بودند سعی در به کرسی نشاندن ادعای خود نمود؛ فتنه ای برپا کرد که دشمنان جمهوری اسلامی را امیدوار ساخت و در این میان مردم بی گناهی بودند که ضرر می کردند، آسیب می دیدند و کشته می شدند بدون آنکه در این ماجراها دخالتی داشته باشند و این امر تنها برای این بود که عده ای قدرت طلب تحت عنوان های خاص تبلیغاتی سعی در زیر و رو نمودن ارزش های اسلامی و انقلابی کشور را داشتند.
حالا بعد از فاش شدن علنی توطئه این افراد هنوز هم برخی اقایان نمی خواهند قبول کنند که باید در مسیر آرمان های اسلامی کشور حرکت کرد و در اصل، تأیید آقای موسوی را برای عدم برائت از فتنه دست مایه ای کرده اند تا بار دیگر وقایع سال 88 را به گونه ای دیگر رقم بزنند و آقای موسوی خوئینی ها با وجود اینکه نتایج رفتار افرادی همچون آقایان خاتمی و موسوی بر وی آشکار است هنوز هم آقای خاتمی را رئیس اصلاح طلبان معرفی می کند.
فتنه 88که آن روزها خاموش شد دوباره به تکاپو افتاده است و این بار در قالبی دیگر می خواهد تئوری های شکست خورده سران فتنه را به خورد مردم دهد و خود را از باتلاقی که در آن فرو رفته بیرون بکشد. به همین دلیل هم مدتی است که فعالیت آنها شدت گرفته و با کمک ابزار قدرتمند رسانه و تبلیغات و جنگ های  رسانه ای سعی در کشاندن افکار عمومی به سمت خود دارند تا از این طریق بار دیگر زمینه حضور خود را در انتخابات دولت یازدهم فراهم کنند غافل از اینکه این بار مردم ایران با بصیرت بیشتری در صحنه حاضر خواهند شد و نظام جمهوری اسلامی نیز از آنها استقبالی نخواهد کرد و به قول معروف حنایشان نزد هیچکس رنگی ندارد. اگر در آن سال عده ای با وعده های پوچ و بی اساس فریب خوردند امسال دیگر کسی فریب نخواهد خورد چرا که همکاری آشکار برخی اصلاح طلبان رادیکال و سران فتنه با دشمنان جمهوری اسلامی ایران بر همگان روشن شده است. ضمن اینکه به تعبیر رهبر معظم انقلاب فعلاً خیلی زود است که بخواهیم فضای سیاسی کشور را درگیر مسائل انتخاباتی کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *