به گزارش آینا این جشنواره که در شش بخش اصلی نرم افزارهای رسانه ای ، نرم افزارهای تلفن همراه، بازیها و سرگرمی های دیجیتال ، پایگاههای اینترنتی و وبلاگها، هنرهای دیجیتال ، فناوری و نوآوری در رسانه های دیجیتال و هشت بخش جانبی برگزار شد بین شرکت کنندگان رقابتی تنگاتنگ ایجاد کرد، البته دسترسی بسیاری از شرکت کنندگان به ابزارهای سخت افزاری و نرم افزاری در سطحی یکسان بود و طبعا آنچه برگزیدگان جشنواره را از دیگران برجسته مینمود ایده های نو برای کاربران مشتاقی بود که در بازاری گسترده به جستجوی علایق خود می گشتند.
مراسم اختتامیه ی این جشنواره با حضور محمد رضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور و سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار و آثار برتر جشنواره رسانه های دیجیتال معرفی شدند. به گفته مهدی سلامی قائم مقام دبیر این نمایشگاه ، آثار برگزیده از میان هفت هزار اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره انتخاب شدند.
در میان آثار برگزیده سایت جامع مدیریت با نام «مدیریار» رتبه اول در بخش بهترین پایگاه مروج فرهنگ و اندیشه را کسب کرد.
پایگاه اطلاع رسانی « مدیریار » موضوعات مختلف مدیریتی را از جمله؛ مقالات علمی و آموزشی ، معرفی دانشمندان مدیریت ، اخبار مدیریت ، حکایت و طنزهای مدیریت و دیگر مباحث مدیریتی را در اختیار کاربرانش قرار می دهد.
مهدی یاراحمدی خراسانی، صاحب امتیاز و مدیر مسئول این سایت می گوید: مهمترین رویکرد سایت مدیریار پاسخگویی به نیاز و فطرت مخاطبان در شاخه های مختلف دانش مدیریت است و کسب رتبه ی اول این جشنواره با توجه به تازه تاسیس بودن این رسانه نشانگر این است که سایت جامع مدیریت گامی موثر در عرصه های تحول علمی و فرهنگ و اندیشه برداشته است.
وی متذکر شد: با توجه به تازگی علم مدیریت و ناشناخته بودن بسیاری از مباحث علمی آن در ایران نیاز به این رشته درعرصه ها و سطوح مدیریتی بیش از پیش احساس می شود و سعی ما بر آن است که بسیاری از مباحث روز مدیریت را در این سایت علمی _ آموزشی ارائه کرده و از این طریق گامی کوچک را درمسیر پیشرفت علم و توسعه نرم افزاری کشور برداریم.
“سومین جشنواره بین المللی رسانه های دیجیتال که با اهدافی مهم و والا همچون جریان سازی بستر سازی برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ بومی ، ملی و اسلامی در حوزه رسانه های دیجیتال ایجاد جایگاهی برای عرضه و ارزیابی رسانه های دیجیتال و نیز توسعه ی خط و زبان فارسی در محیط رایانه و ابزارهای دیجیتال در تهران برگزارشده عاملی بود برای تاکید بر اهمیت تولید هوشمندانه محتوای متعهدانه فارسی در فضای رو به گسترش وب و دیگر رسانه های نو، تلاشی اجرایی و شایسته بود برای بستر سازی و فراهم کردن زمینه لازم برای تحقق جنبش نرم افزاری در حوزه محتوای فناوری اطلاعات” این متن بیانیه ای بود که از سوی هیات داوران در مراسم اختتامیه این جشنواره قرائت شد.
“داوری جشنواره رسانه های دیجیتال بی نظیر بود” این نیز گفته ی صارمی قائم مقام مرکز رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
صارمی شفافیت در نحوه داوری آثار رسیده را از جمله ویژگی های این جشنواره عنوان کرد و افزود: از ماه ها قبل فرم ها و کاربرگ های داوری سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال برای قضاوت فعالان و متخصصان این حوزه و همچنین ملاکهایی که داوران بر اساس آن نظر خود را درباره آثار میدهند، منتشر شد.
وی اظهار امیدواری کرد: بدین ترتیب میتوان گفت سومین جشنواره رسانههای دیجیتال الگوی جدیدی را فراروی داوری آثار و محصولات فرهنگی در مسابقات و جشنوارههای کشور قرار داده است که اگرچه بسیار سخت و پیچیده بود و از ملاحظات سلیقهای و سفارشی مرسوم به دور است اما با دقت نظر و لحاظ کردن ملاکهای علمی و حرفهای جامعه تولیدکننده نرمافزارهای فرهنگی را به آینده فعالیت خود در فضای دیجیتالی کشور امیدوار میکند.