سایت اینترنتی فارسیزبان مدیریت با عنوان «مدیریار»(۱) در راستای توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تولید علم و جنبش نرمافزاری ایجاد شده است.این سایت که در سومین جشنواره رسانههای دیجیتال کشور رتبه نخست را کسب کرده، اکنون به رسانه قابلتوجهی در عرصه پژوهشهایمدیریت تبدیل شده است. خبرنگار گسترشصنعت با مهدی یاراحمدیخراسانی صاحب امتیاز و مدیرمسئول مدیریار و روزنامهنگار و مدرس دانشگاه گفتوگویی را انجام داده که در ادامه میخوانید.
کلیاتی درباره سایت جامع مدیریت ارائه دهید.
«مدیــریار» سایت جامع مدیریت است. به لطف خدا این توفیق را یافتهام در مسائل و علوم مختلف مدیریتی جدیدترین مقالهها، تحقیقات، نظریهها و فناوریهای مربوط را مورد کندوکاو قرار داده و در دسترس کاربران پرشمار اینترنتی بگذارم. همچنین ارائه مشاوره در زمینههای مدیریت و تصمیمگیری به سازمانها و ادارات کشور و اشخاص حقیقی و حقوقی، پذیرش سفارش تحقیقات میدانی و پژوهشهای علمی و درج آثار دانشمندان مدیریت، از دیگر خدمات این سایت است.
هدف از راهاندازی مدیریار چیست؟
فکر راهاندازی مدیریار در راستای توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تولید علم و توسعه نرمافزاری در ذهن من ایجاد شد. در واقع برای اجرای توصیه ایشان خود را مکلف دیدم در زمینه تخصصیام کاری انجام دهم. از اینرو با توجه به خلأیی که در این زمینه وجود داشت، کار را آغاز کردم.
شیوه شکلگیری «مدیریار» به چه صورتی بوده است؟
این کار با راهاندازی یک وبلاگ با نام «اثیر»(۲) آغاز شد و پس از مدتی با افزایش تعداد کاربران و درخواست آنها برای راهاندازی سایت، مدیریار زودتر از زمان مورد نظر راهاندازی شد.
البته این وبلاگ هنوز هم فعال است. در واقع این وبلاگ به عنوان پشتیبان سایت به فعالیت خود ادامه میدهد و مانند سایت «مدیریار» بهروزرسانی میشود و تقریبا بخش بسیاری از مطالب سایت در وبلاگ نیز قابل
دسترسی است.
نحوه ارائه مطالب روی سایت به چه صورتی است؟
در مدیریار ۱۴۰ سرفصل از مهمترین موضوعهای مربوط به دانش مدیریت و علوم وابسته وجود دارد که در هر لینک، جدیدترین مقالهها و پژوهشهای مدیریت و همچنین خلاصه کتاب و پژوهشهای میدانی عرضه میشود. لازم به ذکر است، برخی از این ردیفهای موضوعی مربوط به علوم مرتبط با مدیریت است. برای نمونه حسابداری و حسابرسی، صنعت، حقوق اساسی و اداری، علوم سیاسی و اداری، فناوری اطلاعات، ارتباطات و رسانه، کتابداری و اطلاعرسانی، روانشناسی، جامعهشناسی و مسائل مالی و اقتصادی از مهمترین آنهاست. ما علاوه بر ارائه مقالههای علمی و تئوریک بخشی را به عنوان مباحث ویژه و کاربردی داریم که مشتمل بر مسائل کاربردی و تحقیقات میدانی است. معرفی دانشمندان و نظریهپردازان مدیریت و بیان تئوریهای مدیریت، معرفی و ارائه خلاصه کتب مدیریتی، از دیگر زمینههای محتوایی سایت است. همچنین بخشی از مقالههای سایت به زبان انگلیسی ارائه
شده است.
طراحی قالب سایت بهچه صورت انجام شده است؟
در طراحی سایت ما سه اصل مهم را در نظر گرفتیم: اول رعایت اصول فنی و قابلیت توسعه، دوم دسترسی آسان به اطلاعات برای کاربران و قابلیت جستوجو و سوم زیبایی و روانشناسی رنگها.
ویژگیهایی که مدیریار را از دیگر پایگاههای علمی متمایز میکند، چیست؟
در مدیریار به دو بعد قالب و محتوا توجه شده است؛ یعنی تلاش شده هم قالب سایت مناسب و هم محتوای سایت بهروز و کامل و جامع باشد. در این راستا، میتوان به مواردی از قبیل پرداختن به زمینههای مختلف دانش مدیریت و علوم وابسته، دسترسی راحت به اطلاعات، طبقهبندی کامل و دقیق مطالب، تدوین منشور اخلاقی برای درج مقالهها و منشور اخلاقی برای ارائه تبلیغات در سایت را به عنوان برخی از ویژگیهای خاص ارائه کرد.
۱- www.modiryar.com
۲-athir.blogfa.com
مصاحبه را در لینک زیر مشاهده نمایید: