بحران آموزشي در آمريكا

يكي از پژوهشگران در امر توسعه آموزش و فرهنگ دپارتمان آموزش ايالات متحده آمريكا در اين باره معتقد است: اگر چه در دوران بحران اقتصادي يك كشور، اولين ضربه به آموزش و توسعه فرهنگي آن وارد مي‌شود، اما در اكثر كشورهاي اروپايي و آسيايي، دولتمردان با اين مشكل كنار آمدند به نحوي تنها برخي كشورها نظير انگلستان با بحران آموزشي مواجه شده است.
بر اساس گزارش اين دپارتمان، دولت آمريكا در اوايل دهه گذشته ميلادي به دانشجويان فقير و بيكار ماهيانه مبلغ يك‌هزار دلار به عنوان كمك هزينه تحصيلي پرداخت مي‌كرد كه پس از بحران اقتصادي، دولت آمريكا در اولين كار آن را حذف كرد. به همين دليل رسانه‌هاي آمريكا همگام ‌با دپارتمان آموزشي اين كشور، «باراك اوباما» را مسوول بحران آموزشي و كاهش بودجه دانشگاه‌ها اعلام كردند.
«جاستين هميلتون»، دبير بخش رسانه‌هاي دپارتمان آموزشي ايالات متحده آمريكا نيز خاطرنشان كرد: در قانون ايالات متحده آمريكا به اين موضوع صراحتا اشاره شده است كه دولت بايد از مهد‌كودك تا دوران 12 ساله تحصيل، هزينه تحصيل و آموزش را متقبل شود، اما بر اساس بندهاي الحاقي به آموزش رايگان، والدين بايد بخشي از هزينه‌ها را بپردازند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *