مقدمه: در این مطلب، به معرفی، رزومه و شرح وظایف مدیران ارشد باشگاه منچستر یونایتد خواهیم پرداخت و خواهیم دانست که چه کسانی در رأس امور شاه شاهان انگلستان قرار دارند. بی تردید مخاطبان همواره خود را ملزم به دانستن چنین مواردی نمیدانند. نتیجه نهایی چیزیست که غالب افراد به آن توجه دارند اما باید بدانیم که تصمیات و نتایج حاصل در یک باشگاه در تمامی سطوح، در نهایت حاصل مدیریت عده ای از افراد بوده است.
نکات مهم:
1 – شما در هیچ کجای اینترنت، کتابها و حتی محصولات صوتی و تصویری مرتبط با باشگاه منچستر یونایتد کامنتی به کاملی زیر نخواهید یافت، در صورت عدم چنین موردی حتماً اطلاع رسانی شود. این کار برای اولین باز در چنین سطحی ارائه میگردد.
2 – یافتن اطلاعات در مورد چنین افرادی بسیار مشکل و گاهاً غیر ممکن است و اگر شما میبینید که در مورد برخی از افراد اطلاعات کمتری ارائه شده، به دلیل نایاب بودن آنها بوده است و این نهایت مواردی بوده که قابل دسترسی بوده است.
3 – سر آلکس فرگوسن در هیچ کدام از سمت مدیریتی باشگاه منچستر یونایتد قرار ندارد، اما وقتی صحبت از سر آلکس فرگوسن میشود، باید به این نکته توجه داشت که به دلیل خاص بودن شرایط وی و همچنین اثبات قدرت مدیریت و سطح نفوذ وی در باشگاه، ممکن است فارغ از پست خود، در برخی موارد با او مشورت شود و همچنین حضور او در حوزه هایی جدا از مسئولیت وی تا حدی اجتناب ناپذیر به نظر میرسد.
4 – مدیران باشگاه منچستر یونایتد بیش از تعداد افراد مندرج در مطلب ذیل است اما در این مطلب سعی بر تمرکز بر مدیران ارشد این باشگاه بوده است.
5 – مطلب ذیل بر اساس رتبه و اهمیت پستهای افراد حاضر در باشگاه منچستر یونایتد دسته بندی نشده است و این آزادی افکار به مخاطب داده شده تا بر اساس توضیحات مندرج، خود به اهمیت و استراتژیک بودن مشاغل زیر پی ببرد.
6 – در مطلب ذیل نامی از مالکوم گلیزر برده نشده، چراکه او مالک باشگاه و نه مدیر آن است.
7 – تمامی مطالب ذیل، از منابع معتبر و قابل دسترس همچون وب سایت اصلی باشگاه به دست آمده است و در صورت هر گونه شبهه در اصل مطالب و یا پرسش، این امکان برای مخالب محیاست که در همین تاپیک موضوع مورد شبهه و یا پرسش برانگیز مطرح و پاسخ آن را در کوتاه ترین زمان ممکن در همین تاپیک دریافت کند، چراکه این تاپیک هرگز بسته نخواهد شد و بی شک پرسش از حقوق ابتدایی هر فرد خواهد بود.
8 – ممکن است مخاطب پس از مطالبه مطالب زیر، مقداری سردرگم شود و این به دلیل پیچیدگی ساختار مدیریتی باشگاه منچستر یونایتد است. اما در کل هر یک از مدیران در تعامل با یکدیگر و در تلاش برای بهبود اوضاع باشگاه در سطوح مختلف میباشند.
معرفی مدیران ارشد فعلی باشگاه منچستر یونایتد و شرح وظایف هر یک از آنان:
1 – جوئل و آورام گلیزر: دو تن از افراد خانواده گلیزر که در هیئت مدیره باشگاه منچستر یونایتد مشغول به فعالیت و در اصل رئیس مشترک این هیئت مدیره به حساب می آیند، حضور ایشان در باشگاه منچستر یونایتد به سال 2005 و خریداری باشگاه توسط پدر ایشان باز میگردد و توسط این شخص به هیئت مدیره باشگاه منچستر یونایتد راه یافتند. آنها از جمله مدیران غیر اجرائی باشگاه منچستر یونایتد هستند که مسئولیتی محدود دارند که همان غیر اجرائی بودن پستشان محسوب میشود. آنها فرد اول شرکت، Zapata و باشگاه Tampa Bay Buccaneers نیز محسوب میشود که یکی از باشگاههای حاضر در لیگ NFL ( فوتبال امریکایی ) کشور آمریکاست. جوئل گلیزر فارغ التحصل دانشگاه واشنگتن دی سی در رشته مطالعات میان رشته ایست. همچنین وی فرد اول شرکت First Allied Corporation نیز محسوب میشود. همچنین گفتنیست که آورام گلیزر فارغ التحصیل دانشکده حقوق آمریکاست و نیز در دو دانشگاه Beijing ( پکن ) و Fudan ( در شانگهای ) نیز به تحصیل پرداخته است.
از شرح وظایف ایشان میتوان به تشکیل جلسات دوره ای هیئت مدیره باشگاه، بحث بر سر مسائل استراتژیک و اقتصادی و راهبردی باشکاه، تصویب و تصمیم در برخی از امور داخلی و پیرامون باشگاه اشاره کرد.
همچنین برایان گلیزر، کوین گلیزر، ادوارد گلیزر و دارسی گلیزر، از دیگر افراد این خانواده محسوب میشوند که همگی در هیئت مدیره باشکاه منچستر یونایتد حضور دارند و مدیران غیر اجرائی محسوب میشوند که به دلیل اهمیت کمتر پستهای ایشان، از ذکر رزومه این افراد خودداری میکنیم، گرچه علاقه مندان برای دیدن تصویر و مطلع شدن از رزومه این افراد میتوانند به پیوند زیر رجوع کنند.
2 – دیوید آلن گیل: مدیر اجرائی باشگاه منچستر یونایتد. متولد 5 آگوست 1957، در منطقه برکشایر شهر ریدینگ، دارای 3 فرزند به نامهای Adam, Oliver and Jessica. اولیور قراردادی حرفه ای در سال 2009 با باشگاه منچستر یونایتد به امضاء رساند اما در حال حاضر به صورت قرضی در باشگاه برتفورد سیتی مشغول به کار است. دیوید گیل یک مدیر اجرایی بریتانیائیست که در حال حاضر مدیر اجرائی باشگاه منچستر یوناید محسوب میشود و همچنین عضوی از هیئت مدیره فدراسیون فوتبال انگلستان که به تازگی از سوی این فدراسیون برای پستی مدیریتی در یوفا نامزد شده که تا چندی دیگر نتیجه آن مشخص میشود. همچنین وی اخیراً به سمت نائب رئیسی فدراسیون فوتبال انگلستان نیز منصوب شده است که پستی بسیار مهم و باعث افتخار باشگاه منچستر یونایتد و وی میباشد. او سابقاً نائب رئیس گروهی موسوم به 14 G بود، تا زمانی که این گروه منحل شد ( این گروه متشکل از 14 باشگاه برتر و ثروتمند اروپا بود ).
او در سال 1997 به باشگاه منچستر یونایتد ملحق شد اما قبل از آن به دلیل تحصیل در رشته حسابداری، بسیاری از کارهای مربوط به این رشته را انجام داده. مثل کار در بازار بورس لندن، کار در گروه BOC، کار در European leasing و…
دیوید گیل در سال 1997 با سمت مدیر مالی باشگاه منچستر یونایتد به این باشگاه پیوست و در سال 2000 با حفظ این مسؤلیت، به عنوان معاون مدیر اجرائی باشگاه نیز ترفیع درجه یافت. در جولای سال 2001، نیک هومبی، به عنوان مدیر مالی باشگاه منچستر یونایتد منصوب و با توجه به این مهم، دیوید گیل باز به لحاظ مرتبه در باشگاه ترفیع پیدا کرد و این بار به عنوان مدیر عامل گروه مالیاتی باشگاه منصوب شد که به او اجازه میداد عملیات بزینس روزانه باشکاه را مدیریت کند ( در تعریفی بهتر، او از بازاریابی باشگاه حمایت و بر رو این کار متمرکز میشد، بزینس باشگاه را توسعه میداد، خدمات مالی، کنفرانسها و پذیرایی ها را او مدیریت میکرد و عضوی از گروهی بود که اموال و دارایی های باشگاه را مدیریت میکردند ).
از سپتامبر سال 2003، و با پیوستن پیتر کنیون، مدیر اجرائی سابق باشگاه به باشگاه چلسی، ایشان به این سمت منصوب و گامی دیگر از ارتقاع درجه در باشگاه منچستر یونایتد را تجربه کرد. پس از سال 2005، و تصرف باشگاه به دست خانواده گلیزر، او در کنار مدیر اجرائی باشگاه، به عنوان مدیر اجرائی شرکتهای خصوصی و محدود باشگاه هم منصوب شد، البته با مسئولیتی محدود. همچنین پس از منحل شدن گروه 14 G و جایگزینی گروهی به نام سازمان باشگاههای اروپا در سال سپتامبر سال 2009، وی به مدت 2 سال عضوی از هئیت مدیره این انجمن نیز مشغول به فعالیت بود.
در 2 ژوئن سال 2006، او به عضوی از هیئت مدیره فدراسیون فوتبال انگلستان برگزیده و جانشین دیوید دین، نائب رئیس باشگاه آرسنال در این سمت شد. پس از سال 2006، وی از سوی رافائل بنیتز، سرمربی وقت باشگاه لیورپول، در خصوص تضاد نقش وی در باشگاه منچستر یونایتد و فدراسیون فوتبال انگلستان مورد سوءظن و اتهام قرار گرفت اما دیوید گیل در پاسخ به سرمربی اسپانیایی، تصریح ساخت که وی با رأی مدیران این فدراسیون به این سمت برگزیده شده است.
تعریف سمت مدیرت اجرائی در فوتبال: اصولاً مدیریت در فوتبال به 2 دسته اجرایی و غیر اجرائی تقسیم میشود. هر مدیری که مسئول اجراء کار یا کارهایی باشد، یک مدیر اجرائیست اما در تمام باشگاههای مطرح و نیمه مطرح جهان، یک پست به عنوان مدیر اجرائی تعریف و نهادینه شده. در مجموع کار مدیر اجرائی یک باشگاه، انعقاد قراردادهای باشگاه در حوزه های اسپانسرشیب، مدیا، ترافسفر بازیکن و یا مربی و…هست. این پست بسیار راه بردی و کلیدیست و موضوعیست که بیشتر به زیر ساختهای باشگاه مرتبط میشود.
3 – ریچارد آرلوند: مدیر تجاری باشگاه منچستر یونایتد که گاهاً از او به عنوان مدیر بازرگانی این باشگاه نیز یاد میشود.
او به مدت 5 سال است که به این سمت برگزیده و به صورت خلاصه وظیفه وی، مسئول عملیات تجاری در باشگاه، از جمله روابط رسانه ای، تجارت، اسپانسر و فروش محصولات است.
برخی از فعالیتهای کنونی و سابق وی عبارتند از: عضو هیئدت مدیره JV با شرکت نایک، عضو هیئت مدیره JV با شرکت اسکای، عضو هیئت مدیره بنیاد MU، مدیر عامل بین المللی کانالهای Intervoice با مسئولیت محدود، مدیر مالی GC اروپا با مسئولیت محدود، فعالیت در تغییر ساختار 11 شرکت مادر در لندن از طریق مزایده در بزینس موفق، مدیر ارشد در PWC.
4 – مایکل بولینگ بورک: وی مسئول ارشد عملیاتی باشگاه منچستر یونایتد محسوب میشود و از سال 2007 به این سمت منصوب شد.
به طور خلاصه، یک مسئول ارشد عملیاتی، در هر شرکت و یا سازمان، نقش ارتباط دیگر اعضاء با مدیر عامل، ارتباط با اعضای هیئت مدیره و
شرکت در ریاست یک موسسه و با سازمان را بر عهده دارد. مهمترین نقش حال حاضر مایکل بولینگ بورک 46 ساله، مدیریت اموال و خدمات از جمله امور مالی، منابع انسانی، حقوقی و فناوری اطلاعات در باشگاه منچستر یونایتد است. همچنین وی یکی از متولیان صندوق بازنشستگی باشگاه منچستر یونایتد است. وی از سال 2001 تا 2007 در همین پست در سیرک بین المللی Soleil به فعالیت مشغول بود و قبل از آن از سال 1992 تا 2001 در هیئت مدیره MUML مشغول به کار بود ( مشارکت در سرمایه گذاری محدود با شرکت نایک ). وی مدرک کارشناسی خود را در رشته هنر و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته بزینس در لندن اخذ کرد. همچنین وی از سال 1991، عضو موسسه حسابداران خبره نیز بوده است.
5 – اد ادوارد: مسئول پرسنل اعضای باشگاه منچستر یونایتد و یا به عبارتی مسئول ستادی باشگاه منچستر یونایتد.
به طور خلاصه، این پست در یک سازمان و یا نهاد، رهبری کادر پرسنل و نیروی انسانی آن سازمان و یا نهاد میباشد. پستی استراتژیک که حائلی بین مدیر اجرائی یک نهاد و کارکنان آن محسوب میشود، در مواقع لزوم در حل اختلافات میان کارکنان میانجگری میکند، گزارشگر کار کارکنان به مدیر اجرائی و یا رئیس یک نهاد و یا یک سازمان است و اغلب به عنوان محرم اسرار کاری مدیر اجرائی و در نقش مشاور وی عمل میکند. اما به طور کل، وظایف این پست با حوزه فعالیت مورد نظر تعریف میشود.
6 – ادوارد وود وارد: نائب رئیس باشگاه. ادوارد وود وارد 40 ساله در 30 آوریل 2012 به هیئت مدیره باشگاه منچستر یونایتد وارد شد و در حال حاضر نائب رئیس باشگاه منچستر یونایتد نیز محسوب میشود. همچنین وی مدیر تجاری باشگاه منچستر یونایتد در بازاریابی انجمن باشگاههای اروپاست. وی از سال 2005 به باشگاه منچستر یونایتد پیوست و در حال حاضر در حال پیاده سازی استراتژی جدید تجاری برای باشگاهش است. وی در سال 1993 مدرک کارشناسی خود در رشته علوم فیزیک از دانشگاه بریستول انگلستان اخذ و در سال 1996 مدرک کارشناسی ارشد خود در رشته حسابداری را دریافت کرد.
7 – استیو داولی: یکی از مدیران مالی و همچنین مسئول بخش IT باشگاه منچستر یونایتد و به عبارتی دیگر فناوری اطلاعات باشگاه منچستر یونایتد.
کار این شخص بیشتر در ارتباط با شبکه تلوزیونی و رادیویی و همچنین وب سایت باشگاه، پخش مسابقات و هماهنگی در این خصوص. در قراردادهای باشگاه با برخی از شرکتهای مخابراتی و فناروی اطلاعات، مدیریت این شخص نقش بسیار پررنگی خواهد داشت، به روز رسانی اخبار و رویدادهای باشگاه بر روی گوشهای همراه مشترکین و دیگر خدمات التکرونیکی باشگاه با مدیریت استیو داولی ممکن پذیر خواهد بود.
8 – جامیسون ریجلی: مدیر توسعه شرکتهای باشگاه. یک باشگاه ممکن است در کنار خود چندین شرکت تابع داشته باشد و به طور همزمان به مدیریت این شرکتها بپردازد، شرکتهایی که به دلایلی از جمله تجاری، رفاهی و یا سرمایه گذاری و بزینس و حتی خدماتی تأسیس شده اند و کار اصلی جامیسون ریجلی، رسیدگی به امور چنین شرکتها و تلاش در جهت توسعه این شرکتهاست.
همچنین از دیگر کارهای مهم جامسیون ریجلی 35 ساله میتوان به مسئولیت ساختار سرمایه شرکتهای تابع باشگاه منچستر یونایتد و همچنین ایجاد روابط میان سرمایه گذاران که در این شرکتها سرمایه گذاری میکنند اشاره کرد. کارهای وی همچنین میتواند منجر به طرح های استراتژیک در حوزه بزینس و رسانه ای شود. آخرین مدرک تحصیلی وی کارشناسی ارشد در رشته مدیریت بازرگانی ار دانشگاه استنفورد انگلستان است.
9 – پاتریک استیورات: مدیر حقوقی و امور بزینسی باشگاه منچستر یونایتد.
در توضیح شرح وظیه ایشان، میتوان به مسئول حقوقی باشگاه در هر سطحی اشاره کرد. هر چند عده ای حقوقدان نیز با این فرد همکاری میکنند اما مسئولیت مسائل حقوقی باشگاه در مجموع بر عده این فرد است. هر گونه قراردادی که در باشگاه به ثبت میرسد، اعم از خرید یا فروش بازیکن، قراردادهای تجاری و غیره، در نهایت باید با تأیید این شخص همراه باشد، بدین مضمون که قرارداد منعقد شده به لحاظ قانونی و حقوقی نافی قانون نباشد. گذشته از آن، بخش مهمی از تمرکز کاری این فرد بر موارد بزینسی و کسب و کار باشگاه نیز میباشد.
10 – فیل تاونسند: مدیر بخش روابط عمومی باشگاه منچستر یونایتد.
در هر باشگاه بخشی به عنوان روابط عمومی نیز وجود دارد که وظیفه هماهنگی داخلی و یا برون مرزی باشگاه در مسائل مختلف ار جمله مسابقات دوستانه، تورها، برقراری ارتباط با شرکتها و موسسات خواهان همکاری با باشگاه در مواردی چون اسپانسرشیپ و یا بازیهای دوستانه و بزرگداشت مراسمها و همچنین اطلاع رسانی عمومی در هر سطحی و به هر دلیل و مواردی از این دست بر عهده ایشان میباشد.
11 – مدیران افتخاری.
سر بابی چارلتون و مایکل ادلستون از این دسته از افراد هستند. بساری از باشگاهها عده ای از بازیکنان و یا مدیران سابق خود را به سمت مدیران افتخاری برمیگزینند که بیشتر جنبه سمبلیک دارد و یا در نهایت این افراد سفران باشگاه محسوب میشند.
HBS Cases: Sir Alex Ferguson–Managing Manchester United
Published: November 7, 2012
Author: Sean Silverthorne
Anita Elberse, a Professor of Business Administration in the Marketing unit at Harvard Business School, studies high performers in creative industries—from basketball superstar LeBron James to pop diva Lady Gaga, from actor Tom Cruise to tennis powerhouse Maria Sharapova.
Elberse’s latest subject is a British soccer club manager who turns out to be as incredible a performer as any of the lot. For 26 years, Sir Alex Ferguson has kept his Manchester United soccer club either at or near the top of competition, both in England and internationally.
“There is no active coach in the highest echelons of the world of soccer—or, to my knowledge, in sports as a whole—who comes even close to such a lengthy tenure, let alone the number of titles and trophies he has accumulated,” says Elberse, who recently authored a business case on Ferguson.
“I think his willingness to develop young talent lies at the heart of his long-run success”
Ferguson’s career indeed is an impressive feat. Look around for leading executives in any industry who have managed to succeed with the same firm at the highest levels for nearly three decades. Ferguson’s talents include deft management and motivation of some of the greatest (and most high-strung) athletes in the world, staying current on the latest training regimens and technology, and plotting strategy both for on-field play and organizational success.
Elberse first taught the case, Sir Alex Ferguson: Managing Manchester United, last month to students in her course “Strategic Marketing in Creative Industries,” with Ferguson in the classroom. HBS Working Knowledge recently interviewed Elberse about the case, which is now publicly available.
The Ferguson case is part of Elberse’s growing body of work on creative industries that include book publishing, film, music, television, video games, the performing arts, sports, and advertising. She has written dozens of cases on firms and businesses as varied as Hulu, Marvel Enterprises, New York’s Marquee nightclub, The Metropolitan Opera, and the NFL.
Sean Silverthorne: What was the inspiration for this case and how did it come together?
Anita Elberse: I am particularly fascinated by companies and people in entertainment, media, and sports that have very strong track records over a long period of time. Sir Alex Ferguson is a manager who has been extraordinarily successful in a career that spans decades—he has been at his current club, Manchester United, for over a quarter of a century. Under his leadership, United has become one of the world’s most successful franchises in all of sports. So when I learned through an industry contact that there might be an opportunity to write a case on Sir Alex, I jumped at the chance. I figured I would undoubtedly learn a great deal about what it takes to lead and manage a sports team, and that indeed proved to be the case.
Q: The case reads as if you were able to attend some matches in person and see Ferguson in action. If so, what was that experience like?
A: Yes, that’s true. It is one of the sacrifices I make in the name of research! But in all seriousness, my coauthor Tom Dye (HBS MBA 2012) and I felt it was important to take our time and do this right
I first met Sir Alex last fall during one of his trips to the US, and we soon made plans to visit him in Manchester twice: in March, to see him in action during the season, and in July during the summer break to allow ourselves more time to speak with him and learn about his approach to managing the club. The access we were given was truly remarkable. We got to see his approach to a game, observing him both at Carrington, the training ground, and at Old Trafford, the stadium. He personally gave us a tour of the training ground, and gave us access to parts of the stadium that are normally closed off to visitors. We had a chance to speak with a range of people he works with and values, from the club’s CEO to his assistant coaches, the players and the youth team, to his long-time assistant, the kit manager, and even the ladies who take care of washing the team jerseys. All those experiences and interactions proved invaluable to understanding Sir Alex’s day-to-day approach.
Q: A big part of Ferguson’s story is his amazingly high and consistent performance over time-26 years. What are some of the key characteristics he demonstrates that account for these strings of successes?
A: I think his willingness to develop young talent lies at the heart of his long-run success. Sir Alex speaks of the difference between “building a team and building a club.” When he started at United, he immediately set about revolutionizing the club’s youth program. He also made it more visible in the organization: for instance, ensuring that academy players warmed up alongside senior players every day in order to foster a ‘one club’ attitude. And even early on, despite calls from many observers to play it safer (“You can’t win anything with kids” is what a respected television commentator famously said at the time), he gave youth players a chance to win a place in the first team. Many of the players he developed—Ryan Giggs, David Beckham, Gary Neville, Paul Scholes—became true standouts in their generation, providing the club with a strong base on which to build.
Managing this process well over a long period unavoidably involves cutting older players who may no longer be right for the team, which can be taxing emotionally. “The hardest thing to do is to let go of a player who has been a great guy,” Ferguson told me.
Many other factors contribute to his successes, too. One factor I am particularly impressed by is his ability to adapt to changing times. You have to realize that the world of soccer nowadays looks nothing like the one he started in as a coach at United 26 years ago. Sir Alex has embraced new technologies and new approaches, hiring sports scientists on his staff, and adopting new ways of measuring and improving the performances of players. That sounds straightforward, but if you have been as successful as he has, I can imagine it is very easy to get stuck in your ways.
Q: Like many managers, Ferguson must manage for the short term (in-game and game to game), intermediate term (for a season), and long term. What advice do you think he would give to other executives about how to balance those requirements?
A: You are absolutely right—there is a constant tradeoff between managing for the short and long run. I can’t speak for Sir Alex, of course, but I think he would say that as a manager, you have to take calculated risks. Within a season, the trick is to think ahead. Here’s how he described it to me: “I might rest key players for a game that is less important. There is a risk element in doing that, and it can backfire, but you have to accept that. You have to trust your squad.”
When it comes to managing for success across different seasons, the importance of betting on youth—as I mentioned, one of the hallmarks of his approach—is critical. There is a great quote by Sir Alex in the case that is relevant here: “The first thought for 99 percent of newly appointed managers is to make sure they win—to survive. They bring experienced players in, often from their previous clubs. But I think it is important to build a structure for a football club—not just a football team. You need a foundation. And there is nothing better than seeing a young player make it to the first team.”
Q: Manchester United has no lack of egos—so how does Ferguson earn respect from his players while at the same time driving them to success?
A: He is adamant that a manager should never lose control. There’s a telling quote in the case in that regard: “You can’t ever lose control—not when you are dealing with thirty top professionals who are all millionaires. And if anyone steps out of my control, that’s them dead.”
It may seem harsh to state it like this, but I think his clarity on this matter is what earns him the respect from his players, from the biggest stars to the up-and-coming young ones. They know he will not waver from doing what he feels is best for the team and the club.
Sir Alex is also a true master at motivating his players—he seemingly knows exactly what to say when, and understands what different players need. He holds everyone to the same high standards, but will tailor his approach to different personalities. “He knows how to look after people,” is how the kit manager put it, and many people at the club spoke about the family atmosphere he creates. I think that allows players of all different backgrounds to thrive.
“Sir Alex himself seemed perfectly at home in our classroom”
Of course he earns respect with his tremendous knowledge of the game of soccer, too. The breadth and depth of his expertise is truly astounding. Over dinner one night in Manchester, I told him about a game I had seen live in the early 1990s in Italy—one between two Italian teams, AC Milan and Napoli. He could speak at length about how the teams played in that period, and could name nearly their entire lineups. And he prepares for everything, even his class visit, in great detail. I can imagine that, in turn, motivates his players to give it their all, too.
Q: How did the students react to him, and what was his reaction to the experience of visiting your classroom and participating in the case discussion?
A: Yes, that was quite a day! I taught the case in the first half of the class, and Sir Alex spoke and answered students’ questions during the other half. There were so many guests in the classroom that they had to sit in the aisles and on the stairs—the room was completely packed. Sir Alex himself seemed perfectly at home in our classroom, and thoroughly enjoyed the experience. They lined up to engage with him after class as well, and he met with many students more informally later in the afternoon. You could tell he has a passion for teaching young people—that comes through in his work at Manchester United, and it was also very evident in the Harvard Business School classroom. It was a very exciting and special day for all of us. I hope to welcome him back next year!
Q: What are you working on next?
A: I am currently putting the finishing touches on my first book, which will be released in the fall of 2013. The book is about the entertainment industry—the idea is to explain how it works, why it works that way, and how the industry may change in the future.
In the meantime, I am working with Sir Alex on a Harvard Business Review article that describes his philosophy to building, leading, and managing teams. (I am pretty sure it will be necessary to visit a few more Manchester United matches to collect additional data). I am also hoping to complete a few other new cases in the entertainment, media, and sports sectors. It’s such a fascinating field—I am not running out of ideas anytime soon.
http://hbswk.hbs.edu/item/7123.html