«مسئولان» بجای «مقامات»

1: نوآوری باز: به عنوان یک پارادایم مطرح می شود که بر اساس آن باید از ایده‌ها و مسیرهای داخلی و خارجی در چارچوب ارزش های پذیرفته شده نظام، به‌عنوان وسیله‌ای برای تازه گردانی رویکردها، سرعت بخشیدن به فعالیت ها، بهبود عملکرد و پیشرفت کشور استفاده شود.
2: نهضت علمی و جنبش نرم‌افزاری؛ همان مقوله ای است که رهبر انقلاب بارها از آن به عنوان مهم ترین راه استقلال و پیشرفت کشور یاد کرده اند.
3: جوان‌گرایی و انتصاب جوانان در مناصب کلیدی و تصمیم‌گیری؛ یکی از رویکردهای اصلی نظام برای پیوند نسل های بعدی انقلاب 57 همانا مشارکت جوانان در تصمیم گیری ها و ایجاد دغدغه های اساسی ایدئولوژی نهضت از لحاظ مفاهیمی همچون آزادگی، عدالت طلبی، استکبار ستیزی و … در ذهن آنان است.
4: بازگشت و وفاداری به ارزش‌های انقلاب اسلامی؛ که بر مبنای آن مجاهدت هایی انجام دادیم و اتفاقات ویژه ای را رقم زدیم. از مهم ترین اقداماتی است که در گام دوم می بایست برای حفظ باورهای اصیل و آرمان های امام بدان توجه گردد.

مردم و مسئولین همواره باید رفتار و شیوه زندگی خود را براساس ارزش های اصیل انقلاب كه همان مقاصد قرآن و عترت است طراوت و تازگی بخشند و به ارزشهایی كه با خون جوانان خود به دست آورده اند وفادار باشند. اگر این موارد در جامعه رعایت شود دیگر خبری از تبعیض، فساد، فقر، اختلاس و… در جامعه نبوده و به رفاه مادی و معنوی بیشتری نائل خواهیم آمد. در گام دوم انقلاب این نکته بیشتر از هر زمان دیگری باید مورد توجه قرار گیرد که در نظام مدیریت کشور “مسئولان” به جای”مقامات” بنشینند و هر کسی در هر جایگاهی به جای طمع ورزی به مقام خود به اهمیت و حساسیت رعایت حدود بیت المال و مسئولیتی که بر عهده می گیرد توجه نماید.

منبع: روزنامه قدس، مورخ پنجشنبه 30 بهمن 1399، شماره 9470

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *