هزار راه رفته

واکاوی جنک نرم امریکا علیه ایران اسلامی-  ناظر علمی: حسین کاظم زاده – طرح و راهبری: موسسه مطالعاتی پویا پژوهش آفاق – ناشر: انتشارات سازمان عقیدتی سیاسی ناجا – لیتو گرافی چاپ و صحافی:  مرکز چاپ و نشر ساعس ناجا(ایمان) -تعداد صفحات:130 – خلاصه کننده:الیاس ظفری فر – مقدمه: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران توانایی تاثیر گزاری ایران بر منطقه با ویژگی تازه ای یعنی ژئواستژیک عجین شد و ایران را کشوری مهم وموثر تبدیل کرد و توانایی توازن بخشی آن را افزایش داد.ویژگی ژئواستراتژیک ایران در مناسبات  سیاسی خاور میانه سهم بسزایی دارد زیرا تا اندازه بسیاری بر اساس ایدئولوزی انقلاب اسلامی و به ویژه دفاع از حقوق مظلومان تعریف می شود.این باعث شده تا ایالات متحده امریکا به ایران توجه کنند به همین دلیل از ابتدای انقلاب تا کنون در سدد تغییر نظام از طریق نظامی سخت یا ابزار نرم مد نظر آنان است.در دهه اول و دوم از ابزار سخت(ترور مردم.حمله طبس و….)اما از دهه سوم جنگ نرم  تهاجم فرهنگی  سیاسی و مجازی اولویت آمریکا است.

فصل اول 
صورت های سخت ستیز
هرگاه هجوم نیروهای نظامی کشور دیگر یا اتحادی از کشورهای خارجی در استقلال و تمامیت ارضی قرار گیرد تهدید سخت روی داده است.این تهدید در دوره استعمار کهن ظهور کرد.
1جنگ مسلحانه داخلی:اولین راهبرد جنک مسلحانه داخلی و تجزیه کشور به وسیله گروه های داخلی بود.در پی این راهبرد در 27بهمن 57سندج به دست دموکرات ها و کومله ها اشغال شد و در یک هفته بعد اقدامات در کنبد و ترکمن صحرا نیز اغز شد .رهبری این اقدامات به دست چریک های فدایی خلق بود. در13اردیبهشت58گروهک تروریستی فرقان با ترور تیمسار قرنی اعلام موجودیت کرد.در تابستان 58 شهر های کردستان و کنبد در اتش فتنه بود وشهر های سقز پاوه سندج مریوان صحنه درگیری بود.امام خمینی برای مقابله با تهاجم دستور تاسیس سپاه پاسداران صادر نمود.در13ابان   58دانشجوی انسفارت آمریکا را اشغل کردن و رابطه ایران با آمریکا وارد مرحله جدیدی شد و برای فشار اوردن به ایران به ایران از فشار های اقتصادی استفاده کرد.
2حمله مستقیم:طرح حمله نظامی به ایران برای آزادی گروگان ها و سپس بمباران تهران وکوبیدن مراکز حساس و کلیدی کشور بود ولی در شب اول ورود به ایران در صحرای طبس به خاطر طوفان شن یک فروند چرخ بال با هواپیما برخورد کرد که تفنگداران در اتش انفجار سوختند پنچ فروند چرخ بال و هواپیما در باند متروکه صحرای طبس به صورت نیمه منهدم باقی ماند.
3کودتا علیه انقلاب:ستادی درپاریس به رهبری شاپور بختیار به وجود امد که هدایت کودتا را بر عهده داشت. عملیات قرار بود با استفاده از فرماندهان پیشین ارتش ارتش انجام شود و کشتی های جنکی بیگانه به سواحل ایران نزدیک و با حمله موضعی کودتا را یاری کنند. هم زمان در تهران و سایر شهرها اجرا و مکان هایی مانند اقامتگاه امام کمیته مرکزی نخست وزیری محل های نماز جمعه و…بمباران شود.یکی از خلبانان که قرار بود بیت امام را بمباران کند با طرح موضوع با مادر و برادر خود وبا پیشنهاد انها موضوع را به ایت ا… خامنه ای گزارش داد.بدین ترتیب کودتای نوژه در 18تیر59با شگست رو برو شد و عوامل ان بازداشت شدند.
4ترور مسئولان مردم: با تصور اینکه این ترور ها نظام جمهوری را سست خواهد کرد. اما نتیجه ای حاصل نشد و بر خلاف پیش بینی انها مردم چهره وحشی ضد انقلاب را شناختند.
5جنگ تحمیلی تمام عیار نظامی:راهبرد جنگ سومین راهبرد غرب بود که رژیم بعث داوطلب ان شد.صدام که گمان میکرد نیروهای دفاعی ایران آشفته هستند که میتواند به راحتی خاک ایران را فتح نماید در 13شهریور 59با195 فروند هواپیما جنگ اغز شد.روز بعد140هواپیمای جنکنده ایران با بمباران مواظع حساس بغداد وسایر شهرهای عراق تصمیم ایران را برای مقاومت و دفاع نشان داد.در این میان بسیج نیروهای انقلابی برای مقابله با دشمن تشکیل شد.رژیم بعثی عراق از تحمیل جنگ به ایران اهداف متعددی را تعقیب می کرد که از جمله ان م یتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1براندازی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران
2تجزیه ایران وایجاد کشور بزرگ عربی تحت رهبری حزب بعث عراق
3رسیدن به جایگاه ژاندارم غرب در منطقه
4رهبری جهان عرب

فصل دوم
جنگ نرم
جنک نرم در برابر جنگ سخت  در واقع هر گونه اقدام روانی و تبلیغات رسانه ای را در بر میگیرد که جامعه هدف را نشانه رفته و بدون در گیری نظامی وکشوده شدن اتش رقیب را به انفعال یا شگست وا می دارد.جنگ نرم در پی از پای در اوردن اندیشه وتفکر جامعه هدف است تا حلقه های فکری و فرهنگی ان را سست نماید و با بمباران خبری و تبلیغاتی نظام سیاسی_اجتماعی حاکم را متزلزل و بی ثبات کند. امروزه جنگ نرم موثرتر و کار امد ترین وکم هزینه ترین و در عین حال
خطرناک ترین  و پیچیده ترین تهدید امنیت ملی هر کشور به شمار میرود.به دلیل اینکه این جنگ با عواطف احساسات فکر اندیشه باور ارزش ها و ارمان های ملت ونظام سیاسی سر و کار دارد می توان با کمترین هزینه واز بین بردن مقاوت های فزیکی به هدف مورد نظر دست یابد. ابعاد این جنگ و تهدید گسترده تر و مخرب تر است زیرا ایدئولوژی فکر و ارمان ملت ها را هدف تهاجم خود قرار می دهد.اوین جنگ نرم دهه1970توسط امریکا در اوج جنک سرد بود و هدف خروج از بن بست جنگ میان دو عبر قدرت ان زمان بود.
بر اندازی از درون پیشنهاد کمیته خطر جاری
با فرو اپشی  شوری فقط ایران در مقابل سلطه فکری و فرهنگی غرب ایستاد و با تمام توان انها را در منطقه به پالش کشید  و خاور میانه را با توجه به شکست تمام اقدامات به رویکرد نرم افزارانه علیه ایران روی اوردند.طرح دلتا یکی از موضوعات است که در مهر 1384به دولت بوش پیشنهاد شد.پیشنهاد این کمیته اغاز راهبرد مهار و جنگ سرد از سوی نو محافظه کاران برای مقابله با ایران و بیداری اسلامی را تایید می کندو تنها راه سرنگونی را پیگیری شیوه جنگ نرم و استفاده از تکنیک های عملیات روانی  تبلیغاتی با استفاده از سه تاکتیک رهنامه مهار نبرد رسانه ای و سامان دهی و پشتیبانی نا فرمانی مدنی دانسته است.
این گزارش دارای چند محتوی است:
1ایران باید در صدر برنامه سیاست خارجی امریکا در چهار سال اینده باشد
2استفاده از اختلافات درونی ایران
3دامن زدن به نا فرمانی مدنی در تشکل های دانشجویی ونهاد های غیر دولتی و صنفی از ابزارهای مهم فشار بر ایران است
4باید تمایل خود را برای باز گشایی سفارت ایالات متهده امریکا در تهران نشان دهیم واز این طریق می توانیم ارتباط خود را با مردم ایران تقویت کنیم
5باید شبکه رادیویی وتلوزیونی متعددی را برای ایرانیان تدارک ببینیم و پیام های خود را به دست مردم برسانیم
6باید درباره فعالیت هسته ای با احتیاط چند جانبه عمل کرد. با اعمال افزایش فشار و در صورت امتناع پرونده هسته ای را به شورای امنیت فرستاده اولویت اول اعمال فشار دیپلماسی از طریق متحدان است
7حمایت از اپوزیسیون سفر جوانان خارجی به ایران در غالب جهان گردی و در صورت نیاز به جنبش های مدنی و نا فرمانی ها بپیوندند
8تسهیل فعالیت ان جی ا  های امریکا در ایران    
9سفارتخانه های دیگر در تهران نیز می تواند برای ما موئثر باشد.در خواست مشترک ازادی زندانیان سیاسی کمک به خانواده های انها و گروه های مخالف
10تضعیف ستون های حمایتی حکومت از جمله سرویس امنیتی و نظامی
11سیرویس های امنیتی وقضایی امریکا و متحدانش در همکاری با سازمان های حقوق بشر باید به جمع اوری مدارک و شواهد در متهم کردن مسئولان ایرانی
12باید رهبران روحانی ایران به کناره کیری مسالمت امیز از قدرت سیاسی وادار کرد
13باید سپاه وبسیج از بین برود و وزارت اطلاعات تغییرات اساسی یا حذف شود
14گفتکو با دولت ایران هم باید در دستور کار باشد
دلایل روی اوردن به جنگ نرم
1پراکندگی نیرو های امریکا
2مخالفت جامعه جهانی با تداوم سیاست یکجانبه گرا
3پیروزی نامزد های حزب دموکرات در ریاست جمهوری امریکا و استفاده انها از تهدید نرم
4اقتدار یکان های ظنامی  جنگ متقارن و نیروی باز دارندگی موشکی ایران
5ابهام اطلاعاتی در قبال برخورد ایران
6تکثر قومی  فرقه ای در ایران
7تهدید ثبات امنیت  عرصه انرژی
8اقتدار روز افزون ایران در میان جنبش های ازادی خواه
9شکست طرح های براندازی سخت
10کارساز بودن جنگ نرم
11ایجاد دور شد سریع شبکه های خبری مستقل در منطقه و تبلیغات ضد امریکایی
12نزدیک کردن سنت ها وایده های فرهنگی  اجتماعی وسیاسی به شگل معمول جهانی
13فرهنگ سازی جهانی مبتنی بر فرهنگ لیبرال دموکراسی
14بی سر و صدا بودن تخریب فرهنگی وفکری وبالطبع تشخیس باز سازی ان زمان بر است
15موقیت ژئوپلتیک نوین ایران و امنیت پایدار
16شگل گیری مقاومت های بسیار علیه قدرت سخت
17پر هزینه بودن تهدید سخت
18رشد وقوام گروه های اسلام گرا همسو در منطقه
19ورود ایران به باشگاه هسته ای و قدرت های جهان

فصل سوم
تهاجم فرهنگی
تهاجم فرهنگی علیه ایران
نخستین نشانه های تهاجم فرهنگی پس از ارتحال امام خمینی(ره)پدیدار شد.دشمنان انقلاب اسلامی با توجه به ماهیت فرهنگی انقلاب اسلامی به خوبی در یافته اند که برای فروپاشی این بنیان استوار راهی جزء نابودی پایه های فکری اعتقادی ان وجود ندارد. همچنان که از تصریح بدان نیز هیچ ابایی ندارد از این رو پس جنگ تحمیلی طرح تهاجم فرهنگی علیه نظام اسلامی ایران را سامان دادند.سرگرم بودن دولت سازندگی به باز سازی ویرانه ها  وبسیج ناشی از جنگ تحمیلی  و غفلت از سازندگی در عرصه فرهنگ دینی و  اسلام ی نیز بستر مناسبی را برای این حرکت خطرناک فراهم کرد. تفکر تکنو کراتی وفن سالاری در این دوره  جانشین تفکر مبتنی بر زهد  اخلاص  پارسایی  ایثار  پرکاری و کم توقعیی گردید و لیبرالیسم بنیان های فرهنگی و عقیدتی مردم اغاز کرد.
در چنین وضعی رهبر فرزانه انقلاب  پس از مشاهده نشانه های اولیه این تهاجم زنگ خطر را به صدا در اورد و با هشدارهای  مکرر خود به کارگذاران ومسئولان دولت وقت  انان را از این اسیب اگاه نمود.
سازمان ناتو و نبرد فرهنگی
پس از فروپاشی شوروی و پایان جنگ سرد دنا به سمت تک قطبی شدن پیش رفت ورقیب اصلی امریکا دیگر توان مقابله با ان را نداشت و با احساس انکه دیگر رقیب ممتازی وجود ندارد کوشید تا سیطره خود را در عرصه نظامی  اقتصادی  فرهنگی و سیاسی بر جهان تحمیل کند.بنا بر این به فرهنگ سازی جهانی مبتنی بر فرهنگ لیبرال دموکراسی متوسل شد. در این میان ناتو که سازمانی نظامی بود  با مشکلاتی همچون فقدان هویت و فلسفه وجودی  تحول در ماهیت قدرت پس از جنگ سرد  فقدان دشمن راهبردی  تحول در ساختار نظام بین الملی و نا کارامدی کارویژه های دفاعی  امنیتی در محیط جدید و بیداری فرهنگ اسلامی اشاره کرد. برای خروج از این مشکلات حوزه جغرافیایی خود را به شرق گسترش داد و کشورهای بیشتری را به عضویت پذیرفت. علاوه بر ان راهبردخود را برای هماهنگی با محیط متحول ساخت.
در دهه1990 امریکا فرصتی براینفوذ فعال وتعمیق و تثبیت سلطه خود تلقی کرد.در این دهه بوش پدر طرح نظم نوین جهانی را مطرح کرد و بعد از تهجم عراق به کویت برای تثبیت سلطه دولت خود کوشید تا مدیرت بحران را بر عهده گیرد. که همه این تلاش ها برای هدف مدیرت نفت بود.در اجلاس سران ناتو به مناسبت پنچاهمین سال تشگیل ناتو مهم ترین اولویت پیمان ناتو مفهوم راهبرد نوین جنگ علیه تروریسم جانشین جنگ علیه کونیسم شد. در مباحثی که مطرح شد کانون تروریسم جهان اسلام به ویژه خاور میانه معرفی گردید و جنگ علیه تهدید اسلام به جای جنگ علیه تهدید سرخ قرار گرفت. در این اجلاس ناتو خود را از چهار چوب دفاع سرزمینی از اروپای غربی وحوزه اتلانتیک خارج کرد و بر مواردی همچون مدیریت بحران  مبارزه با تروریسم  کنترل تسلیحات  حقوق بشر  کمک به گسترش دموکراسی در جهان  دفاع از ارزش های غربی و محافظت از سیستم های اطلاعاتی تاکید کرد. بنا بر این بر خلاف جنگ سرد و راهبرد بازدارندگی دفاعی  راهبرد جدید ناتو  برای خود تعهدی بی پایان برای مداخله نظامی قائل نیست  بلکه گسترش اصول وارزش های غربی در سطح جهانی  هدف راهبردی ان تلقی می شود. در واقع شکلی از تروریسم فکری  فرهنگی سیاسی واقتصادی است که ناتو فرهنگی را عینیت می دهد.
دلایل روی اوردن ناتو به رویگرد فرهنگ
1گستره ی دور بر ناتو فرهنگی فراتر از مرز هاست و اندیشه فرهنگ همه ملت ها را شامل می شود ولی روی کرد نظامی فقط چند کشور را شامل می شود
2هدف ناتوی فرهنگی قبضه تمام باور ها ایدئولوژی جهان بینی ملت ها و فرهنگ فرهنگ هاست ولی راهبرد نظامی تصرف زمین وکسب منابع است
3در راهبرد نظامی ویرانی ها وخرابی ها محسوس ملموس است و با هزینه گردن باز سازی می شود ولی در ناتوی فرهنگی اسیب ها نا محسوس است و تخریب فکری و فرهنگی به اسانی باز سازی نمی شود
4ناتوی فرهنگی بدونه سر و صدا ولی ناتو نظامی با سر و صدای بسیار همراه است
5کار کرد ناتوی فرهنگی  بلند مدت پر جاذبه  پر بازده  کم درد سر و کم هزینه است  ولی ناتو با رویکرد نظامی کوتاه مدت  خشک و سخت  کم بازده  پر درد سر و پر هزینه تر است
در مجموع ناتو پس از فروپاشی شوری تهدید جدیدی به نام جهان اسلام را جانشین کمونیسم کرد و دو رویکرد سخت افرازانه  و نرم افزارانه را برای مقابله در پیش گرفت  وقطعا اجرای هر طرح استعماری بدون پشتوانه فرهنگی موفق نخواهد شد.

فصل چهارم
کودتای مخملی(کودتای رنگی)
انقلاب رنگی  تعاریف و ویژگی ها
درباره تعریف انقلاب های رنگی هنوز تحلیگران و صاحب نظران به اجماع قاطعی نرسیده اند.اختلاف در تعریف واحد از این پدیده هم از جدید بودن این ساز و کار برای تغییر ساخت سیاسی ناشی می شود و هم به دلیل ترکیب پیچیده ای از شباهت وتفاوت های ان با اشکال وتعاریف کلاسیک انقلاب است. انقلاب های ((مخملی))((رنگی)) یا ((گلی)) از شیوه های بر اندازی نرم اند و هدف در ان سر نگون کردن حاکمیت و جا به جایی قدرت با استفاده از ابزار نافرمانی مدنی است. تمامی دگرگونی های سیاسی که از انها با نام انقلاب های رنگین یاد می شود  ویژگی های همگونی در علل و شکل تحولات دارند. از نظر خاستگاه نیز تمامی انها ویژگی مشترکی داشته اند  اما در کل می توان نقاط اشتراک انها را در سه حوزه برنامه ریزی و طراحی  اجرا و استقرار برسی کرد.
1در حوزه برنامه ریزی وطراحی  ویژگی های همگون و گاهی یکسان تمام انقلاب های رنگی (به ویژه در گرجستان  اوکراین و قرقیزستان) بوده
2در حوزه اجرا نیز تقریبا تمام انقلاب های رنگی  ماهیت یکسانی دتشته اند و موارد عملیاتی انها دقیقا مشابه یکدیگر بوده
3در حوزه استقرار مواردی همچون حمایت عوامل خارجی  قرار گرفتن فردی متمایل به غرب  ورود عوامل خارجی به صحنه و حمایت عوامل خارجی را نام برد
برای نخستین بار واسلاو هادل رئیس جمهور پیشین جک که در ان زمان رهبر مخالفان این کشور بود اصطلاح انقلاب مخملی را وارد ادبیات سیاسی کرد. درسال1998 طی دوره شش هفته ای در همان سال مخالفان با انجام سلسله اقدامات زنجیره ای توانستند رژیم حاکم را سر نگون کنند و قدرت را در دست گیرند. پس از اولین رویداد از این نوع در چکسلواکی  اصطلاح انقلاب مخملی یا رنگی در سال های بعد از فرو پاشی شوروی  به ویژه در عوایل قرن بیست و یکم به یکی از کلیدواژه های تحولات سیاسی در عرصه جهانی تبدیل شد.انقلاب های رنگی  به علت ماهیت خود  در جوامع پسا کمونیستی در اروپای شرقی و اسیای مرکزی توسعه یافته و استفاده یافته است. دومین انقلاب در سال 1997 در صربستان روی داد که در فرهنگ واژگان علوم سیاسی با عنوان کودتای فرا مدرن شناخته می شود.سه نمونه بارز این نوع انقلاب ها در قرن بیست و یکم در گرجستان  اوکراین و قرقیزستان رخ داد.
انقلاب گل رز در گرجستان
با فرو پاشی شوروی سابق  امریکا و ناتو به حلقه اول اروپای شرقی  یعنی سپر دفاعی هارتلند  نفوذ یافتند. پس از ان  توسعه نفوذ ذر حلقه دوم در دستور کار امریکا قرار گرفت. برای این منظور نفوذ در گرجستان(حیاط خلوت روسیه)اولویت اول را داشت. امریکا و متحدان اورپایی اش  از طریق بنیاد سوروس  انقلابی رنگی را در گرجستان به راه انداخت تا ناتو در گرجستان سلطه یابد. بدین ترتیب در انتخابات پارلمانی نوامبر2003 دو ائتلاف با هم رقابت کردن یکی ((ائتلاف گرجستان نو))و دیگری((ائتلاف ترئیکای گرجستان))در گوران رقابت انتخاباتی  بنیاد سوروس پیروزی تروئیکا را پیشاپیش اعلام کرد ولی بعد از شمارش ارا((ائتلاف گرجستان نو))پیروز شد و ائتلاف تروئیکای گرجستان به انتخابات اعتراض نمود و د.وللت را به تقلب در انتخابات متهم کرد. ائتلاف هواداران خود را به مبارزه منفی و نا فرمانی مدنی فراخواند و جنبشی به نام کومارا توانست 15هزار نفر را در پایتخت سازمان دهی کند. انها در مقابل ساختمان های دولتی و کاخ ریاست جمهوری تجمع نمودن و طی برنامه از پیش تایین شده به پلیس وارتش شاخه های گل رز اهدا کردند. در روز افتتاح پارلمان شوارردنادزه  مشغول سخنرانی بود که مخالفان به رهبری ساکاشویلی بدون مقاومت پلیس وارد ساختمان شدند و اجازه ندادند قدرت را به دست بگیرد. سرانجام با موافقت مقامات روسی شواردنادزه استفاء داد و انقلاب گل رز به پیروزی رسید.
انقلاب نارنجی در اوکراین
اوکراین بعد از روسیه بزرگ ترین کشور اروپایی است واز لحاظ جغرافیایی  سیاسی وضعی منحصر به فرد دارد. نفوذ امریکا در ان منطقه هم حلقه محاصره را تنگ می کند و هم به بازار منابع نفت و گاز منطقه دست می یابد. در2004 در انتخابات ریاست جمهوری هیچ یک تز نامزدها حد نصاب لازم را کسب نکردند و انتخابات به دور دوم کشیده شد. یانوکویچ هوادار روسیه39.88 درصد و ویکتور پوشچنگو نامزد مورد حمایت امریکا39.22درصد را کسب کردن. در مرحله دوم یانوکویچ49.46 درصد بر  پوشچگو46.61درصدپیروز شد. اما یوشنچگو و هوادارانش این را نپزپذیرفتن و دولت را به تقلب در انتخابات متهم کردن. با اعلام نتایج هواداران یوشچنگو با لباس  بازو بند  کمربند  سربند و پرچم نارنجی اقذام به تظاهرات نمودند. کمیسیون انتخابات پیروزی یانوکویچ را رسما اعلام نمود و پارلمان اوکراین نیز نتیجه را تصویب کرد. تظاهر کنندگان مانع ورود یانوکویچ به دفتر نخست وزیری شدند و کشور در وضعیت جنگ داخلی قرار گرفت و به دو بخش شرقی(طرفداران یانوکویچ)و بخش غربی(هواداران پوشچنگو)تجزیه شد. با فوق العاده شدن اوضاع کشور پارلمان در رای خود تجدید نظر کرد و اعلام نمود در انتخابات تقلب شده و دادگاه عالی اوکراین در7 دسامبر نتیجه انتخابات را باطل و تاریخ26 دسامبر را برای برگزاری انتخابات مجدد اعلام کرد و با دوازده هزار ناظر بین المللی برگزار گردید و پوشنچگو با62.52 درصد رئیس جمهور شد.
انقلاب گل لاله در قرقیزستان
قرقیزستان اگر دارای منابع طبیعی نفت و گاز نیست  به دلیل هم مرز بودن با چین و افغانستان  اهمیت راهبردی ویژه ای دارد. در سال2005 با رد صلاحیت نامزد های مخالف دولت در پارلمان  جرقه های انقلاب مخملی در این کشور زده شد.  پس از برگذاری دو مرحله انتخابات و اعلام نتیجه ان  دو مخالف عسگر اقایف و باقی اف با یکدیگر متحد گردیدند و با  پیوستن خانم اتونبایا  نامزد رد صلاحیت شده به صفوف مخالفان اقایف زمینه برای انقلاب مخملی در این کشور فراهم  گردید. در چنین وضعی جنبش مقاومت جوانان کلکل عهده دار اغاز انقلاب لاله ای در این کشور شد. در مناطق جنوبی معترضان سازماندهی شده با تجمع در میدان شهر اوش  فرودگاه و ساختمان های دولتی را محاصره کردند. دامنه اعتراض به سرعت به تمامی مناطق قرقیزستان گسترش یافت در نتیجه مخالفان عسگر اقایف ساختمان های دولتی و دفتر ریاست جمهوری را در بیشکک تصرف کردند و خواستار کناره گیری وی شدندعسگر اقایف پس از فرار از کشور استیفن یانگ سفیر امریکا در قرقیزستان را عامل اصلی این انقلاب معرفی کرد. وی گفت یک هفته قبل از وقوع این حوادث در شبکه جهانی اینترنت  نقشه انقلاب منتشر شده بود. این نقشه را استیفن یانگ تدوین کرده و این انقلاب دقیقا همانند نقشه صورت گرفت.
طراحی کودتای رنگی برای ایران
اقای محسن اژه ای وزیر وقت اطلاعات در گفتگو تلویزیونی خود  که به صورت زنده از صدا و سیما پخش شد  به صراحت اعلام کرد که خطر انقلاب رنگی را چند سال پیش گوشزد کرده بود. اما عده ای این موضوع را توهم پنداشته بودند. بی شک با نگاهی گذرا به حوادث و اتفاقات چند سال اخیر می توانیم به صراحت اعلام کنیم که این گفته وزیر اطلاعات نه تنها توهم نبوده  بلکه عین واقعیتی است که از نگاه عموم جامعه دور مانده بود. اولین جرقه این طرح براندازانه را می توان ده سال پیش و در حوادث کوی دانشگاه در سال78 اشکارا دید. اولین بار وزارت اطلاعات حدود سه سال پیش طراحان کودتای مخملی را شناسایی کرد. این افراد  که امریکا  پس از کودتای مخملی در گرجستان و اوکراین برای اجرای طرح انقلاب مخملی در ایران استخدام کرده بود  هاله اسفندیاری  یحیی کیان تاج بخش و رامین جهانبگلو بودند. برسی کودتاهای مخملی نشان می دهدکه سرمایه گذاری بر روی جوانان  به ویژه جنبش های دانشجویی  یکی از عوامل موثر و پیش برنده طرح هایی چون بر اندازی نرم به شمار میرود. اولین انقلاب رنگی دوران پس از جنگ سرد  در دوره شش هفته ای  یعنی از 17نوامبر تا29 دسامبر1998 در کشور چکسلواکی روی داد. حلقه دوم این انقلاب در صربستان و به وسیله جنبش دانشجویی اتپور(مقاومت)تکمیل گردید و سپس در سال 2003حلقه سوم ان در گرجستان باحرکت دانشجویی کمارا(بس است)تدارک دیده شد. در اوکراین نیز گروهی از جوانان و دانشجویان اموزش دیده حرکتی به نام پورا(لحظه موعود فرا رسیده)را در سال 2004طراحی و اجرا کردند که نام هایی همچون انقلاب نارنجی  سرخ و شاه بلوطی از ان یاد شده است. این سناریو در بالاروس با نام((جنبش زوبر))و در انقلاب لاله ای 2005قرقیزستان که دانشجویان در صفوف مقدم ان قرار داشتند با نام اتپور(مقاومت)ادمه یافت. در ایران نیز ماموریت عبور از میدان مین و خطوط قرمز بر عهده جنبش به اصتلاح دانشجویی گذاشته شد تا جنبشی که خواستگاه و فلسفه وجودی ان عدالت خواهی  استکبار ستیزی و استقلال محوری است  به ابزاری برای تحقیق و اجرای سناریو غرب تبدیل کردد. که این موضوع در اشوب های 18تیر1387 خود را به خوبی نشان داد. با شکست شبه کودتای 18تیر طراحان جنگ نرم به این نتیجه رسیدند که برای پیشبرد اهدافشان در جمهوری اسلامی ایران نمیتوانند بر سرمایه گذاری روی قشر خواست حساب ویژه باز کنند  بنابر این لایه های دیگر از جامعه  همچون زنان  روزنامه نگاران  استادان دانشگاه  نخبگان  کارگران و هنرمندان هم باید به میدان بیایند تا زمینه های کودتای مخملی به صورت فراگیر و گسترده در کشور فراهم شود.
مهره یابی جریان
پس از کنار کشیدن خاتمی یا کنار رفتن با برنامه ریزی قبلی  جریان دوم خردادی ها از میر حسین موسوی حمایت کردند. انان کروبی را نه برای دارایی پایگاه مردمی میدانستند و نه رئیس جمهوری که بتواند اهداف انان را دنبال کند  اما موسوی لااقل چند امتیاز نسبت به کروبی و خاتمی داشت. بیست سال دور بودن از صحنه سیاسی و اجتمایی کشور به اندازه کافی موسوی را نسبت به رویدادهای سیاسی واجتماعی ذهنی  و متاثر از اطرافیان خود کرده بود. علاوه بر ان روحیه یک دندگی او بران سناریو های بعد از انتخابات ضروری بود. موسوی این یک دندگی را رعایت نکردن قانون را را در زمان نخست وزیری خود چندین بار با استعفا و تهدید به خوبی نشان داده بود.میر حسین موسوی در اوایل کاندیداتوری به شدت خود را فردی در درون نظام و پایبند به ان معرفی می نمود. اما در اواخر سال87 وپس از دیدار با اعضای جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب مشی وی تغییر نمود و شعارهایی ساختار شکنانه سر داد که در اولین انها می توان تناقض بین رفتار  گذشته وی و حرف های کنونی او را اشکارا دید. با حضور موسوی  تخریب و سیاه نمایی کارنامه دولت  اتهام قانون گریزی و دروغ گویی دولت سیاه نمایی سیاست خارجی  تشکیک در سلامت انتخابات  طرح نظارت بین المللی بر انتخابات  افزایش انتظارات و مطالبات عمومی سخنرانی برای سیاه نمایی و استفاده از شعارهای  کاریکاتور ها و نماد ها  استفاده از نماد سبز  نمایش افراد و شخصیت هایی مثل خاتمی و هاشمی رفسنجانی در کنار موسوی و کارناوال خیابانی  خودریی  فضای جدیدی در جامعه حاکم شد. طراحان کودتای مخملی در این زمان شخسیت مناسب خود را پیدا کرده بودند و همراهی کروبی  که فردی اصلاح طلب بود. نیز کمک شایانی به جریان فعلی نمود. محسن سازگارا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی صدای امریکا. به صراحت اعلام کرد که کروبی در حکم فردی است که از درون نظام ساختارهای موجود را می شکند و موسوی پشت سر او رای ها را جمع می کند. البته چرخش180 درجه ای بعضی از مواضع موسوی بر نزدیکان وی نیز تا اندازه بسیاری شگفت انگیز بود و این ماجرا از نفوذ بسیار جریان طلب انقلاب مخملی بر میر حسین حکایت می کرد و اینکه وی ریاکارانه و برای فریب مردم شعارهای اصول گرایانه می داد. نگاهی به بیانیه های موسوی در هنگام تبلیغات انتخاباتی اشکارا موید این مطلب است که گروهی در اطراف وی می کوشند فقط اطلاعاتی را که دوست دارند به صورت درست یا نا درست به وی القا کنند و موسوی فقط بلندگویی برای اعلام انها با صدای بلند حتی از رسانه های عمومی نظیر صدا و سیما باشد  حتی زمانی که دروغ بودن گفته هایش اثبات می شود نه خود وی و نه جریان منتسب به وی صلاح نمیبینند که در دفاع از گفته هایشان زحمتی به خود بدهند. جریان یاد شده قصد داشت چه اقای موسوی پیروز بشود چه نشود خط اغتشاش را دنبال کند. میر حسین موسوی مانند مهره ای اولین گام را برای این حرکت برداشت و در ساعت23:23روز 22خرداد 1388 در حالی که انتخابات هنوز در بعضی از شعبه ها ادامه داشت  در مصاحبه ای ده دقیقه ای گفت((من پیروزم در صورت اعلام عدم پیروزی از سوی مراجع رسمی  در انتخابات تقلب شده است.))بدین ترتیب وی با فراهم ساختن زمینه تردید در نتایج  زمینه بحرانی شدن و نافرمانی مدنی را خواسته یا ناخواسته فراهم کرد. از روز23 خرداد به بعد نیز موسوی با بیانیه های تحریک امیز خود همچنان افکار عمومی را تحریک و بدون هیچ دلیل و مدرک مستندی بر طبل تقلب گسترده در انتجابات کوبید و خواستار ابطال انتخابات شد. تمدید فرصت پنچ روزه شورای نگهبان و باز شماری ده درصد صندوق های رای در جلوی دوربین های صدا و سیما  هم نتوانست موسوی را از این اقدام خود باز دارد و وی همچنان به امضای بیانیه های از پیش نوشته شده خود ادامه داد. در هشتم تیر ماه ایت ا… جنتی دبیر شورا پس از برسی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صحت این انتخابات را تائید کرده است.
اخطار رهبر معظم انقلاب به رفتار خصمانه برخی دولت های غربی
مقام معظم رهبری در خجسته سالروزه میلاد حضرت مولی الموحدین علی ابن ابیطالب (ع) در پانزدهم تیر ماه با اشاره به اهتمام ویژه حضرت علی(ع) برای استقرار عدالت و حفظ وحدت در جامعه اسلامی  مهمترین نیاز کنونی دنیا اسلام و به ویژه ملت ایران را اتحاد کلمه و هوشیاری در قبال توطئه دشمنان برای ایجاد اختلاف دانست و ضمن اخطار شدید به سران برخی دولت های غربی در خصوص واکنش ملت و دولت ایران به دخالت های اشکار انان در قضایای اخیر تاکید کردند. مقام معظم رهبری هدف دشمنان از ورود به مسائل داخلی کشور را ایجاد اختلاف و دو دستگی دانستند و با اخطار شدید به سران برخی دولت های غربی را تاکید نمودند. در اوایل مرداد ماه مجلس سنای امریکا بوجه 20میلیون دلاری را به تصویب در اورد تا به وسیله ان مخالفان ایرانی را وادار کند با جمهوری اسلامی درباره سیستم((فیلترینگ))و((سانسور))سایت های اینترنتی و اخبار به مبارزه بپردازد.دوزدهم مرداد ماه مراسم تحلیف اقای دکتر احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران در مجلس شورای اسلامی با حضور مسئولان کشوری و لشکری انجام شد و رئیس جمهور برای انجام وظایف قانونی خود سوگند یاد کردند پروژه 72تن از کشته گان اغتشاشات در بیست و سوم مرداد ماه شکست خورد.بر مبنای این پروژه قرار بود که اسمهای 72نفر به عنوان کشته شدگان حوادث اخیر مطرح شود و به دلیل تشابه عدد 72تن با شهدای کربلا و دفتر حزب جمهوری اسلامی  نوعی تقدس سازی چاشنی این پروژه سیاسی گردید. با این حال پس از افشای جعلی بودن برخی اسامی در این لیست مانند علیرضا توسلی ترانه موسوی  در حال حاضر پروژه مزبور با مانع مواجه شده است. مهدی کروبی بیست و هفتم مرداد از مواضع قبلی خود مبنی بر تعرض جنسی به بازداشت شدگان کهریزک عقب نشست. دانشجویان دانشگاه های مختلف  نخبگان علمی و فرهنگی دانشگاه ها و((اعضا و نمایندگان))تشکل های مختلف دانشجویی  چهارم شهریور با حضرت ایت ا… خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی  دیدار کردند. دانشجویان با لزوم بر خورد و محاکمه مجرمان پشت پرده حوادث اخیر تاکید کردند. انچه از نحوه تعامل اقای موسوی با نهاد های مسئول در جریان انقلاب برداشت می شود ان است که وی قصد تعامل نداشته و بر نظرات خود اصرار می ورزد. صدور بیانیه های پی در پی نشان از همین رویکرد دارد.
پاسخ قاطع ملت ایران به توطئه چینی ضد انقلاب در روز قدس
مردم ایران روز جمعه27 شهریور ماه یکی از با شکوه ترین راهپیمایی های روز جهانی قدس در سال های پس از انقلاب را بر گذار گردند. گزارش های خبر نگاران از سراسر کشور حاکی از ان بود که استقبال مردم روزه دار از راهپیمایی روز قدس که همزمان با اقامه نماز جمعه در اخرین جمعه ماه مبارک رمضان انجام می شود  چشمگیر بوده است. بویژه در تهران تعداد شرکت کنندگان راهپیمایی روز قدس به نحو قابل توجهی با سال های گذشته متفاوت بود به طور که برخی رسانه های خارجی نیز عدد حاضران در نماز جمعه تهران را((صد ها هزارتن))تخمین زده اند. این در حالی است که مشاهدات از حضور میلیونی مردم تهران در نماز جمعه روز قدس و راهپیمایی انان حکایت می کند. علت حضور چشمگیر مردم ایران بویژه در تهران در راهپیمایی روز قدس این بود که برخی از حامیان جریان اصلاح طلب خصوصا میر حسین موسوی کاندیدای شکست خورده و اشوبگران انتخابات 22خرداد از چند روز قبل خبر از ان داده بودند که قصد دارند با حضور در این راهپیمایی از ان به عنوان فرصتی برای اشوبگری استفاده نمایند. مردم تهران و برخی دیگر از شهر های بزرگ با حضور وسیع در راهپیمایی روز قدس عملا امکان هر گونه تحرک قابل توجه را از اشوبگران سلب کردند به گونه ای که اشوبگران جز  برخی تجمعات کور وشعار های پراکنده قادر به انجام هیچ اقدام دیگر نشدند و راهپیمایی روز قدس با کمترین حاشیه برگذار شد.
ناکامی پیاده نظام امریکا در16 اذر
دانشجویان انقلابی دانشگاه های مختلف تهران با حضوری با شگوه در روز دانشجو تمام برنامه های جریان فتنه گرا که هفته ها روی ان کار شده بود  نقش بر اب کردند. اتاق فکر جریان که شمار کم حامیانش در روزهای 13 ابان و روز قدس ابروریزی مثال زدنی برای انها به شمار می رفت  تنها عامل بقاء این جریان نیمه جان را توسل به دانشگاه و بهره برداری سیاسی و جناحی از دانشجویان می دانست و لذا همه نیروی خود را در روز16 اذر به کار گرفته بود. سران اشوب طلب به همراه رسانه های ضد انقلاب همچنین در روزهای منتهی به 16اذر تبلیغات و موج افرینی های گسترده ای را در جهت جامه عمل پوشاندن به این ارزو و التهاب افرینی در دانشگاه ها برای جان بخشی مجدد به این جریان اغاز کردند اما جامعه دانشگاهی این روز را نا کام گذاشت. اوج رسوایی فتنه سبز در این روز اهانت به تصویر حضرت امام(ره) بود که موجبات رسوایی این جریان امریکایی گردید.
یزید بازی عبری   انگلیسی در عاشورای حسینی
تدارک همه جانبه رسانه های ضد انقلاب برای اختلال در مراسم پرشگوه سالار شهیدان(ع) در روز های تاسوعا وعاشورا به یک ابروریزی و رسوایی بزرگ برای فتنه گران و رسانه های وابسته به استکبار تبدیل شد. سر انجام روزهای موعود فرا رسید ورسانه های یاد شده خبرهای پیش ساخته و قالبی را بی انکه به شعور مخاطبان خود احترام بگذارند و احتمال دهند که درصدی از انها در خیابان ها هم تردد می کنند  منتشر کردند. در روزهای شنبه و یکشنبه  عناصر ضد انقلاب در گروه های سازمان یافته30تا40نفره با سوء استفاده از اوج گرفتن عزاداری سالار شهیدان در تاسوا و عاشورا و مشغول بودن قاطبه ملت مومن به سوگواری عرصه را برای  اتش زدن چند سطل زباله و اموال عمومی وسپس گریختن از معرکه فراهم دیدند اقدام به حمله علیه برخی هیئت ها و دسته های مذهبی کردند و شماری از عزاداران را مورد ضرب و شتم قرار داده و از صحنه گریختند. در این میان برخورد چهار ضلع شبکه عنکبوت(1رسانه های دولتی امریکا و انگلیس2شبکه و سایت های وابسته به عناصر ضد انقلاب مقیم خارج از کشور3رسانه های عربی مرتجع((عبری))نظیر العربیه و بعضا الجزیره4 سایت های وابسته به افاطیون داخلی) با این اوباشگری انگشت نما قابل تامل بود. رسانه های یاد شده وعده تظاهراتی بزرگ تر از تجمعات اعتراضی پس از انتخابات برگذار کرده و میدان امام حسین تا میدان ازادی را مسیر تظاهرات اعلام کرده بودند. پس از مشاهده بی اعتنایی مطلق مردم سوگوار و به خیابان امدن چند گروه اجیر شده و سازمان یافته 30 تا40 نفره تلاش کردند قافیه را نبازند و به صورت انلاین به گزارش صحنه های موذد خیال و علاقه خود پرداختند. بر خلاف ان چند صد نفر عناصر یزیدی و اموی که در روز عاشورا مامور سوت و کف و سنگ پرانی و اتش بازی شده بودند. نکته قابل تامل در این سیاه بازی و شعبده بازی رسانه ای  مستند سازی ماجراست به این نحو که چند نفر مامور فیلمبرداری و تصویر برداری در زمان اشوبگری بوده و اتش زدن چند سطل و کارتن  تابلوی راهنمایی را کنده و با راه اندازی دود راه بندان و سر دادن شعارهای ضد انقلابی  صحنه یک تظاهرات را باز سازی کرده و فیلم ها به شبکه های یاد شده ارسال می کردند. بی بی س در این تحمیق رسانه ای از بقیه شبکه ها و رسانه ها جلو زد و بار ها به حقه((خبر فوری))متوسل شد.
ترور شهروندان  پروژه به حداکثر رساندن خشونت
به حداکثر رساندن خشونت و کشته سازی جزو پروژه هایی بوده است که جریان فتنه کرا از ابتدای اشوب های بعد از انتخابات در دستور کار داشته اما این پروژه  روز عاشورا شدتی مضاعف یافت. چند مورد گشته از مردم عادی و تعداد زیادی مجروح  در حوادث روز عاشورا وجود داشته است. یکی از گشته ها سید علی موسوی خواهر زاده میر حسین موسوی است که هدف گلوله قرار گرفت که به منافقین و عناصر نفوزی نسبت دادند.
حماسه 9 دی هشتاد و هشت
ایران اسلامی 9 دی یکپارچه شاهد خروش میلیون ها انسان ازاده ای بود که خشم و انزجار خود را از اهنت یزیدیان زمان به سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدا… الحسین(ع) ابراز کرده و خواستار بر خورد قاطع نظام با سران و هتاکان حامی جریان سبز اموی و اشوبگران روز عاشورا شدند. در بین جمعیتی که برای اعتراض به حرمت شکنی جریان فتنه در روز عاشورا و تجدید بیعت با ارمان های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی راهپیمایی کردند. قشرهای مختلف مردم از طبقات و گرایش های مختلف دیده می شدند اما حضور جوانان و نوجوانان خشمگین چشمگیر تر بود.
قطعنامه پایانی تجمع عاشورائیان
شرگت کنندگان در تهران طی قطنامه ای تاکید کردند  برخی جریانات سیاسی واشخاص که با شکست در انتخابات با نه بزرگ مردم مواجه شدند اگر همچنان بر لجاجت و پیمودن راه باطل و خلاف مسیر ملت و اسلام پای فشاری نمایند  با خشم ملت انقلابی و غیور ایران اسلامی مواجه و برای همیشه از صحنه طرد خواهند شد و چنین بود که این فتنه به پایان رسید

فصل پنجم
نبرد رسانه ها
جنگ روانی
اصتلاح جنگ روانی از مفاهیم متداول در نامه نگاری ها و مذاکرات راهبرد شناس ها نظیریه پردازان سیاسی و کارشناسان علوم اجتماعی است. با وجود انکه از این واژه در سطح گسترده و مقیاس وسیعی استفاده می شود اتفاق نظری درباره مفهوم ان وجود ندارد تا حدی که تلقی افراد گروه های مختلف از مفهوم جنگ روانی بسیار متفاوت است. جنگ روانی رابطه ای دو طرفه است ویک طرف به تنهایی یا هر دو طرف می کوشند با تاثیر گذاری بر افکار عواطف و تمایلات طرف دیگر  او را به رفتاری مطابق خواست خود وادار کنند.بطور کلی می توان جنگ روانی را این گونه توصیف کرد((طراحی و بهره گیری هدفمند از تبلیغات و سایر اقدامات که هدف اصلی طراحان ان تاثیر گذاری و نفوذ در باورها  اعتقادات  عواتف و احساسات  تمایلات و رفتار ملت ها و دوست های متخاصم  بی طرفو هم پیمان به منظور دستیابی به اهداف ایدوئولوژیک و ملی)) انچه لازم است از جنگ روانی بدانیم:
1از بین بردن امید مخاطبان به نظام حاکم بر کشور یا جناح مقابل
2ایجاد بی اعتمادی میان مردم نسبت به رهبران کشور یا جناح مقابل
3ایجاد شکاف در بین جامعه
این نوع جنگ در واقع جنگ علیه عقل دشمن اعلام می شود و به منظور در بند کشیدن او. اهداف جنگ روانی امریکا و صهیونیسم را می توان این گونه بر شمرد:
1ایجاد خوش بینی افرادی نسبت به ایده ها و ارزش ها ی امریکا
2ترقیب نخبگان  سیاسی به پذیرش مشروعیت امریکا
3کم رنگ ساختن ماهیت خصمانه دشمن و دوست جلوه دادن ان از طریق توهم خواندن توطئه
4به فراموشی سپردن اعمال گذشته امریکا علیه ملت ایران و فریب افکار عمومی
5مقصر جلوه دادن ایران در تداوم یافتن مخاصمات ان با امریکا
6تسخیر افکار عمومی و تحت فشار قرار دادن ایران برای پزیرش مزاکره و بهبود روابط از موضع انفال و ضعف.
جنگ رسانه ای
رسانه ها در شگل دادن به تصور مردم و هدایت افکار عمومی تعیین کننده اند  از این رو قدرت های سلطه جو  برای تحقق اهداف امپریالیستی خود  به کار کرد موثر رسانه ها در جنگ رسانه ای یا جنگ نرم توجه جدی می کنند. رسانه ها می توانند حقایق را وارونه نشان دهند  کتمان کنند  تحریف یا سانسور نماییند یا با انعکاس اخبار واقعی و غیر واقعی افکار عمومی را تهییج و تحریک کنند. هر جنگ حداقل در دو زمینه میدان نبرد و اذهان عمومی مردم رخ می دهد.در دو جبهه فرماندهی که بتواند از ابزار کنترل و مدیریت انگاره های ذهنی بهره گیرد  می تواند دشمن را بفریبد و نیرو های خودی را در جبهه دفاع از اهداف خود سازمان دهد.بخشی از جنگ نرم و مهمترین جنبه ان در حوزه رسانه ها روی می دهد. بنیادی ترین تعریف از جنگ رسانه ای((استفاده از رسانه ها برای تضعیف کشور هدف و بهره گیری از توان و ظرفیت رسانه ها به منظور دفاع از منافع ملی))است. اگر چه رسانه عمدتا هنگام جنگ ها نظامی کاربرد بیشتری پیدا می کند این مفهوم ان نیست که در زمان های دیگر جنگ رسانه ای وجود ندارد یا استفاده نمی شود. گاهی کشور ها سلطه جو  برای حاکمیت در جوامع هدف  به جای تحمیل ارزش های مطلوب خود می کوشند از طریق رسانه ها  نظام هنجاری گروه هدف را به سمت مطلوب خود تغییر دهند. ایجاد تغییر در این حوزه زمینه را برای تغیر ارزش ها و هنجار ها در جوامع هدف مطابق ارزش های مد نظر مطلوب کشور های سلطه جو فراهم می سازد.
از اثار تغیر در نظام ارزشی جوامع می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1تغییر در علایق جوانان
2تغییر در الگو های پوشش و ارایش
3تغییر در ادبیات و منابع مطالعاتی
4تغییر در شیوه گذراندن اوغات فراغت
5رواج مکتب های خاص هنری
6تغییر در موسیقی رایج
7بیگانه کردن نسل جوان با سنت های فرهنگی و فرهنگ سنتی جامعه شان
8از هم پاشیدگی نظام اجتماعی
سهم رسانه های وابسته در اغتشاشات اخیر
میزان تاثیرگذاری رسانه ها در حوادث اخیر و پس از انتخابات ریاست جمهوری امری انکار ناپذیر است. پیش تر در دوران اصلاحات بعضی از رسانه ها با حمایت های پنهان و اشکار خارجی  در عمل به پایگاه اپوزیسیون تبدیل شدند و با جهت دادن به حوادثی چون کوی دانشگاه و قتل های زنجیره ای به گونه ای هدفمند برنامه های اعلام شده در خارج از کشور را سامان دادند.در ماه های پایانی سال 83به پیشنهاد فرح کریمی  نماینده ایرانی تبار پارلمان هلند و عضو حزب صهیونی سبز ها  الحاقیه ای بر بوجه سال2005 وزارت خارجه این کشور این کشور افزوده شد که طی ان دولت هلند موظف گردید حمایت مالی از روزنامه نگاران و اصحاب رسانه ای مخالف نظام جمهوری اسلامی را در دستور کار خود قرار دهد. در این طرح پارلمان هلند ابتدا مبلغی در حدود پانزده میلیون یورو را با عنوان((تامین اهداف و برنامه های سیاسی وتبلیغاتی هلند در حوزه ایران))تصویب کرد و با ابلاغ این مصوبه در9 تیر 84 به وزارت خارجه هلند این وزارت خانه مامور شد با شناسایی و جذب چند ان جی ا (سازمان های غیر دولتی)غربی فعال در حوزه های رسانه ای و تبلیغاتی ضد ایران و سازمان دهی اپوزیسیون نیرومند رسانه ای در داخل ایران در کنار این ان جی ا ها  طرحی با عنوان((پلورالیسم رسانه ای در ایران)) اجرا کند. دولت امریکا در سال های گذشته سوابقی از تصویب بوجه 50و75 میلیون دلاری برای مقابله با ایران و عملیات بر اندازیه فرهنگی در ایران داشته است. طراحی و راه اندازی سایت های اطلاع رسانی خبری و تحلیلی در حمایت از نامزد های ریاست جمهوری ایران  از یک سال پیش از اغاز انتخابات دهم ریاست جمهوری با موجی گسترده اغاز شد که تا به امروز نیز ادامه دارد و ده ها سایت خبری انتخاباتی به صورت رسمی و غیر رسمی با منابع در امدی نا مشخص و مشکوک در فضای سایبر ایران فعال اند. بنیاد امریکایی صهیونیستی جرج سوروس قصد دارد از طریق برنامه های اینترنتی مخرب و هدفدار تغییرات ساختاری در کشور های مخالف سیاست های امریکا و انگلیس ایجاد کند. این این بنیاد از طریق شبکه های مختلف اینترنتی مانند: تویستر و فیس بوک((بالا ترین))و حضور گسترده خبرنگاران خارجی در ایران  که علاوه بر کار جنک روانی  شایه سازی و القای دروغ  خبر پراکنی و سیاه نمایی را می کردند را می توان در این راستا قلمداد کرد. مقرر شده بود بخش عمده ای از بوجه اختصاص یافته برای بر اندازی نظام جمهوری اسلامی با هدف جنگ رسانه ای در درون نظام به صورت محرمانه در اختیار گروه های اصلاح طلب ایرانی داخل کشور قرار گیرد تا در رقابت های انتخاباتی دهمین دوره ریاست جمهوری از طریق مدیرت این بودجه بین بعضی از رسانه ها و روزنامه های مخالف دولت نهم تقسیم گردد. این جریان بر ان بود با سازمان دهی جریان مخالف داخل کشور هماهنگ با جریان اپوزیسیون خارج از کشور طرح پلوالیسم رسانه ای در ایران را اجرا کند.

فصل شش
نبرد دیجیتال
بازی های رایانه ای
سازمان ها و واحدهای روانی تبلیغاتی امریکا با توسعه ای روز افزون همواره یکی از بازوهای اصلی کشور در جنگ وصلح  بوده اند. این سازمان ها گروه های وسیعی از ابزارهای را در بر می گیرد. بعضی از انان قشرهای خاص جامعه  مانند دانشجویان و نخبگان  را اماج هدف قرار داده اند که کتابخانه ها  بورس های دانشگاهی و خانه های فرهنگ نمونه هایی از انهایند و بعضی دیگر افکار عمومی کل جامعه را هدف گرفته اند مانند:رادیو  شبکه های تلوزیونی  ماهواره ها و به ویژه فیلم های سینمایی. در حال حاظر صنعت بازی های رایانه ای جدید ترین دستاورد این فناوری است. بر اساس امار روزانه دو بازی رایانه ای به بازار می اید. به دلایلی تا کنون به به این محصول فرهنگی توجه جدی نگشته و حتی در این زمینه مطالعات جدی نیز نشده است. از جمله دلایل بی توجهی به این موضوع عبارتند از:
1این پدیده عمر چندانی ندارد
2بیشتر کودکان و نوجوانان به ان توجه می کنند
3از انجا که تاثیرات ان بلند مدت بوده هنوز نیاز به تحقیقات جدی در این زمینه احساس نشده است
اهداف بازی های رایانه ای
از جمله اهدافی که در جنگ نرم بازی های رایانه ای پیگیری می شوند عبارتند از:
1تشریح خط مش ها  اهداف و مقاصد سیاسی و تبلیغ ارزش های کشور خودی برای مخاطبان و استدلال کردن پشتیبانی از ان خط مشی ها و ارزش ها
2بر انگیختن افکار عمومی به طرف داری یا علیه یک عملیات نظامی
3پشتیبانی از تحریم های اقتصادی و دیگر اشگال غیر قهر امیز اعمال فشار علیه دشمن
محور های بازی های رایانه ای
1جنگ جهانی دوم(مو ها. کال او دیوتی)
2کشور های کمونستی(تام کلنسی)
3کشور ها وگره های اسلامی(دلتا فورس . بلک هاک دون)
منجی موعود در بازی های رایانه ای
این اخرالزمان ها به شکل های مختلفی نشان داده شده اند که عبارتند از:
1اخرالزمان تکنولوژیک(ماتریکس)                                             2اخرالزمان طبیعی(جزیره سایه ها)
3اخرالزمان تخیلی(سام ماجراجو)                                              4اخرالزمان اسطره ای(نفرین شدگان)
5اخرالزمان دینی(اسلحه مرگبار . گروه ضربت)

فصل هفتم
نبرد اسباب بازی ها
عروسک باربی
در روش های تعلیم وتربیت  مهمترین و کلیدی ترین عامل بحث الگو سازی است.هر سن و هر جنس الگوی خاص خود را بر می تابد. در این میان مهمترین سن دوران کودکی است. در تربیت دوران کودکی باید از الگوهای ویژه این دوران بهره گرفت. طبیعی است که در الگو های دوران کودکی به طور عمده از مسائل عاطفی به جای گذاره های عقلانی بهره می برند  از همین رو رمز و راز های موجود در خیال پردازی های کودکانه به جای گزینه های واقع گرایانه در تربیت بزرگسالان اهمیت می یابند. بر این اساس استفاده از نماد حیوان ها به صورت فانتزی  در انتقال مفاهیم اموزشی و تربیتی به کودکان همواره مد نظر بوده است  به گونه ای که امروزه بیشترین حجم تولیدات فرهنگی مربوط به کودکان در زمینه انیمیشن  کتاب داستان و اسباب بازی به استفاده از نماد گرایی از حیوانات محدود می شود. در این میان دختر بچه ها بیشتر به عروسک علاقه دارند. این علاقه از عاطفه ویژه دختر بچه ها و همچنین قدرت برتر عروسک در ایجاد حس همزاد پنداری و تفاهم خیالی با کودک ناشی می شود. عروسک بالاترین سهم تربیتی را به ویژه در شکل دهی و پایه ریزی شخصیت دختران دارد. دختر بچه ها زنان اینده هر ملتی هستند و برای انحطاط ان ملت باید دختران و زنان را منحط تربیت کرد  همان گونه که برای اعتلای هر ملتی باید دختران و زنان ان ملت را متعالی تربیت نمود. از این منظر سهم عروسک در تهاجم فرهنگی و جنگ نرم بسیار مهم است.
باربی و سیاست
طی چند دهه گذشته عروسک باربی در عرصه سیاسی امریکا فعال بوده و به ویژه در انتخابات ایالتی  جنگ ویتنام   گرانادا پاناما و انتهای دوران جنگ سرد  این عروسک وظایف متفاوتی را بر عهده داشته است
باربی و تعلیم و تربیت
پس از ساخت باربی  تصمیم بر این است تا مدل های گوناگون از لباس ها در اختیار کودکان قرار گیرد تا انان بتوانند شخصیت دلخواه خود را در مدل های مختلف به باربی ببخشند. به تدریج باربی کار کرد مهمی یافت  باربی به دختران اموزش می دهد که جامعه مدرن از انها  در جایگاه زن  چه انتظاری دارد.
راهبرد فرهنگی امریکا و باربی
سیاست مداران و راهبرد شناس ها فرهنگی این کشور می گوشند تا از طریق شیوه و راهکار های مختلف  بنیان فرهنگی خود را تقویت کنند و ان را در امریکا و سراسر جهان گسترش دهند.یکی از این شیوه ها  تربیت دختران امریکا و سراسر جهان با گذاره های فرهنگ امریکایی است زیرا با تربیت دختران سایر ملت ها بر اساس ارزش های امریکایی  این دختران وقتی در اینده همسر و مادر می شوند  بر اساس این ارزش ها جامعه شان را اداره می کنند و این مهم ترین کار کرد تهاجمی فرهنگ مهاجم است که شهروندان ممالک دیگر را با ارزش های خود بپروراند.

فصل هشتم
چه باید کرد؟
می توان در پاسخ به این پرسش که((چه باید کرد؟))به نکات زیر اشاره کرد:
1شناخت و شناساندن اندیشه های تابناک امام خمینی(ره)و راه او و همچنین خلف صالح ایشان و مقام معظم رهبری.
2شناختن و شناساندن ماهیت و جایگاه ولایت فقیه در جامعه اسلامی.
3پایبندی و پشتیبانی از ولایت فقیه تا به فرموده امام خمینی(ره)به این مملکت اسیبی نرسد.
4شناختن و شناساندن عمیق ریشه ها  پایه ها  اصول و اهداف انقلاب اسلامی و همچنین جریان های درست و نا درست و تبیین روشن خطوط و مرز ها حق و باطل در وضعیت حاضر.
5تلاش برای حفظ ارزش ها  ارمان ها و فرهنگ انقلاب  در سخن  نوشته زندگی  عمل و صحفه اجتماع با به کارگیری امکانات و زمینه های موجود.
6یاد مداوم و پیوسته از((انچه بود))و((انچه شد))و یاد اوری ویژگی های پیش از انقلاب و دوران جاهلیت سلطه طاغوت بر کشور.
7معرفی چهره های خدمت گذار و مهم انقلاب به نسل جدید برای((ارائه الگو)).
8بهره گیری از هنر در شاخه های گوناگون برای انتقال((فرهنگ انقلاب))به جوانان و نوجوانان امروز که شناخت ملموس از ان دوره ندارند.
9افشای چهره ها و گروه هایی که از اغاز با انقلاب اسلامی و حفظ خط امام سرناسازگاری و ستیز داشته اند و پیوسته پوست انداخته اند و لباس و قالب عوض کرده اند و((بیگانه))ای در پوشش ((خودی)) بوده اند.
10شناخت شبهه ها  شبهه افرینی و ضعف های نظری و علمی  برای رد شبهات یا تصحیح اشتباهات وپاسخ های منطقی و متین به القائات سوء شبهه افکنان مغرض و بد دل.
11تربیت نسلی با ایمان اهل مسجد  منبر  دعا و نماز برای قرار گرفتن انها در جایگاه سربازان دوره بعدی این انقلاب مقدس که این از تکلیف های اهل فرهنگ است.
12کادر سازی و تربیت نیروهای کیفی و کار امد قوی برای هرجا که انقلاب نیاز داشته باشد.
13موضع گیری در مقابل گروه های انحرافی و چهره های منافق که در عرصه سیاسی  فرهنگی کشور قرار دارند.
14کار بیشتر روی جوانان  که هم((حرف پذیرند))ترند  هم((اسیب پذیر))تر و دادن اگاهی و غنای فکری و بصیرت اجتماعی  سیاسی به انان تا از دست نروند و به جپهه((نفاق مدرن))نپیونددن.
15شناختن و شناساندن((معیار))ها و((میزان))ها تا در فراز و نشیب حوادث و رنگ باختن چهره ها و تغییر مواضع اشخاص یا جناح ها و گروه ها  ((راه))را کم نکنیم و گرفتار((حیرت))نشویم و ملاک داوری ما ((حق))باشد نه((شخص)).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *