بررسی دلایل موفقیت در کسب و کارهای کوچک پرسود

نویسنده: بتول قویدل

تمام آن هایی که پولدار شده اند از روز اول این همه سرمایه نداشتند و با استفاده از ذهن اقتصادی خود پول زیادی به دست آورده اند. بعضی کارها هستند که حتی بدون سرمایه اولیه می شود انجام شان داد اما لازمه آن تحقیق کردن، وقت گذاشتن و مهم تر از آن عجول نبودن است. پس نگران نباشید، کمی وقت بگذارید و فرصت های شغلی منطقه زندگی خود را بشناسید. به دنبال نیازهای منطقه بگردید. برای این کار باید مدتی در محل زندگی تان بچرخید و درددل های کسبه و مشتریان را بشنوید.
باید پرس و جو کنید و ببینید در محل یا شهر شما چه کاری بازده و سود بیشتری دارد اما همیشه یکسری شغل ها به اقتضای زمانه شکل می گیرد که ریسک کمتری دارد و درآمد خوبی هم نصیب افراد می شود. برای مثال می توانید با این پول نمایندگی ایرانسل و فروش شارژ بگیرید یا این که از مخابرات شهرتان نمایندگی فروش اینترنت پرسرعت بگیرید. بیلیارد و تفریحاتی از این قبیل هم با استقبال جوانان روبه رو می شود. یک کار پرسود تر این است که شما بوفه یک مکان ورزشی، بیمارستان، فرهنگسرا، مدرسه، دانشگاه و امثال این مکان ها را اجاره کنید. اغلب این مکان ها با قیمت مناسبی اجاره داده می شوند و فروش بسیار خوبی هم دارند.

راهکارهایی پیشنهادی برای پیشرفت در کسب وکار پرسود و کوچک
چشمان تان را باز کنید
به مشکلاتی که در مسیر راهتان قرار دارند، توجه کنید. زمانی که در مضیقه مالی قرار دارید، جلوگیری از هرگونه زیان احتمالی باید شعار اصلی هر کارآفرین یا مدیر کسب‌وکارهای کوچک و متوسط باشد. شما باید خود را برای رویارویی با یک دریای طوفانی آماده کنید، در غیر این صورت غرق خواهید شد. در این شرایط اگر مشتریان‌تان هم برای پرداخت فاکتورشان دیر کنند، چه اتفاقی می‌افتد؟ یا اگر یک قرارداد پرسود را از دست دهید چه ضرری ممکن است متوجه شما شود؟ مدیریت فاکتورهای مالی چیزی است که می‌تواند شما را از فاجعه دور نگه دارد.
به دقت به حرف‌های مشتریانتان گوش دهید
هیچ کسب‌وکاری موفق نمی‌شود مگر اینکه چیزی که مشتریانش می‌خواهند را به آنها بدهد.
قبل از اینکه به دنبال مشتریان جدید باشید، باید ابتدا مشتریانی را که از قبل داشته‌اید نگه دارید. تمایلات مشتریان و روند تغییرات بازار را شناسایی کنید و در قبال این تغییرات و تمایلات عکس‌العمل نشان دهید، قبل از اینکه مشتریانتان جای دیگری به دنبال چیزی که می‌خواهند بگردند.
تغییرات را حس کنید
برای اینکه کسب‌وکار موفقی داشته باشید، باید توانایی این را داشته باشید تا محصولات و خدماتتان را مطابق شرایط روز تغییر دهید. موفقیت یک کالا یا خدمت در سال گذشته شرط لازم برای موفقیت همان کالا یا خدمت در سال بعد از آن نیست.
برای اجرای ایده‌های تازه آماده باشید، کسب وکار تان را گسترش دهید و افراد تازه‌ای را وارد آن کنید. برای اینکه بتوانید این تغییرات اساسی را عملی کنید، شما نیاز خواهید داشت تا به راه‌های جدیدی برای دستیابی به منابع مالی بیندیشید تا بتوانید کسب‌وکارتان را گسترش دهید. یک ریسک حساب شده معمولا با رشد کسب وکارتان جبران می‌شود.
بازارهای جدید را کشف کنید
ممکن است در حال حاضر در بازاری حضور داشته باشید که در آن مشتریانی که متقاضی کالای شما هستند، به‌اندازه کافی وجود نداشته باشند.اما می‌توان این مشکل را به یک فرصت تبدیل کرد. این مساله به شما کمک می‌کند تا به بازارهای جدید دست پیدا کنید، مشتریان مشتاق جدیدی پیدا کنید و کالاها و خدماتتان را به مناطقی ببرید که هیچ گاه فکرش را هم نمی‌کردید. گسترش بازارها از لحاظ جغرافیایی را در نظر بگیرید و به گسترش زمینه‌های فعالیت کسب‌وکار تان فکر کنید.
رکود و باروری را حس کنید
اگر اوضاع برای کسب‌وکار شما خوب باشد، هیچ گاه گفته نمی‌شود که کسب‌وکارتان با شکست مواجه شده و به انرژی برای تجدید حیات نیاز دارد. اما مشکل اینجا است که نمی‌توان فهمید که آیا شرکت شما به‌اندازه کافی موفق است و آیا آمادگی رشد و تغییری برای بهتر شدن را دارد یا خیر.
پس حواستان را کاملا جمع کنید، دقت کنید که اطرافتان چه می‌گذرد و نبض کسب‌وکارتان را در دست بگیرید – هیچ‌کس به غیر از خودتان توانایی تشخیص این‌ را ندارد که چه زمانی بهترین موقع برای تزریق منابع مالی بیشتر برای دستیابی به اهدافتان است. بنابراین باید ذهنتان و راه هایتان را برای استفاده از فرصت‌های پیش رو باز بگذارید.

نتیجه گیری :
در بنگاههای زود بازده با کمی باور و حرکت رو به جلو و شناخت مشتریان و تاثیر زمان و مکان تبلیغات به سود چشمگیری خواهیم رسید

عنوان : بررسی دلایل موفقیت در کسب وکارهای کوچک  پرسود
نام ونام خانوادگی: بتول قویدل
استاد راهنما: شهباز براهویی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم
پاییز1392

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *